„Jsem rád, že jsme toho soupeři v průběhu utkání moc nedovolili. Navíc jsme se dokázali čtyřikrát prosadit v koncovce, a to i přesto, že teprve hledáme svou tvář,“ těšilo po utkání sokolovského trenéra Miloslava Janovského, který v týmu přivítal několik nových tváří.

„Chceme dát příležitost hráčům z našeho regionu, ale i těm, kteří z tohoto regionu nepocházejí a chtějí na sobě pracovat a bojovat za Baník. Výkon proti Březové je příslibem, že budeme mít z čeho vybírat,“ pochvaloval si Janovský.

Karlovarská Slavia porazila chebskou Hvězdu v rámci přípravy 1:0.
PODÍVEJTE SE: Tři body vykutal slávistům v derby s Hvězdou Horník

Katem březovského výběru byl sokolovský útočník Miroslav Peška, který si během první poloviny utkání připsal na účet hattrick, čímž položil základ k cenné výhře. „První branka padla po centru, který jsem zachytil na přední tyči a otevřel tak skóre utkání. Druhá branka padla po parádní asistenci Václavíka, který mi naservíroval míč de facto před prázdnou branku.Třetí branka padla po mém halfvoleji, kterým jsem přehodil brankáře,“ vracel se sokolovský mladíček ke svým zápisům do střelecké listiny.

Třetí přípravný duel odehrají baníkovci již ve středu 20. července, kdy se představí na stadionu v Blšanech, kde se střetnou od 18.00 hodin s rezervou pražské Dukly.

FK Baník Sokolov – FK Olympie Březová 4:0 (3:0). Branky: 9. , 29. , 37. Peška Miroslav, 63. Shamych Dmytro. Rozhodčí: Jati. Diváci: 100. Sokolov: Hrabačka – Málek, Rybář, Touré, Žilák – Čížek, Krlička, Vokáč – Václavík, Kapolka, Peška (stř. Fiala, Šulc, Švagr, Stehlík, Řezáč, Majka, Fišer, Shamych). Březová: T. Martinec – D. Peterka, Číž, Kravar, Nimrichter – P. Peterka, Filipec, Kursa, Poupě, Dubnický – D. Martinec (stř. Kovář, Kýček, Sýkora, Rusňák).