Mistrem soutěže a postupujícím týmem do III. třídy se stali po zásluze fotbalisté stanovického SC, kterým nezkazila postupovou radost ani překvapivá porážka v závěrečném kole na půdě Údrče. Údrč po výhře zakončila soutěž na konečném třetím místě. Stříbro brala sedlecká rezerva (na snímku), která na konec urvala výhru na hřišti Otročína, a to díky hattricku Oldy Kozla. Tím si tak sedlecké bego zajistilo víkendovou baráž o postup do okresní III. třídy, ve které poměří síly se žlutickým béčkem. Nerozhodný výsledek uhrála pilská rezerva na hřišti posledního Krásného Údolí, za což byla odměněna konečnou bramborovou pozicí. Pátou příčku brala Olšová Vrata a na šestém místě skončil Otročín.
Otročín – Sedlec B 2:4
S Löfflerem v bráně nastoupila na otročínském pažitu sedlecká jedenáctka a připravila domácím hned v první minutě pěkné překvapení, když si míč vyměnila útočná trojice Kozel, Fenkl, Vála junior a posledně jmenovaný se ve vápně prosadil střelou nad brankáře. Otročín byl z rychle inkasované branky řádně zaskočený, ale i tak se mu podařilo po čtvrthodině z první nebezpečné akce Ladislavem Heroldem vyrovnat. Sedlec šel znovu do vedení, po rohu a následném závaru ve vápně, který přetavil patičkou opět ve vedoucí gól Kozel. Otročín mohutně podporovaný příliš veselými diváky znovu vyrovnal po chybě sedlecké obrany, když se do statistik zapsal Pavel Policar. Divoký poločas zakončil exkluzivním gólem nejpilnější kanonýr Kozel, který si nejdříve nadhodil balon svou historickou patičkou a z voleje a poté ho uklidil do šibenice otročínské svatyně. Po změně stran Otročín vrhl všechny své síly do útoku s vidinou vyrovnání. Tím tak přišlo na pořad ze strany domácích borců řádně fotbalové jiskření, které nakonec jak hráči Sedlece B, tak i rozhodčí ustáli bez újmy. A za to pak přišel pro Otročín další brankový trest.  Jejich naděje totiž pohřbil průnikem do vápna Kozel, kterého domácí stoper doslova sejmul, a rozhodčí pískl penaltu. Tu faulovaný sedlecký útočník s jistotou proměnil a završil svůj hattrick. Poté se horké hlavy na hřišti zklidnily a  zápas se tak v klidu dohrál. 
Sestava vítěze: Löffler – Vála, Ježek, Vála D., Justa – Florián, Krejsa, Vála ml., Slavík st. – Fenkl, Kozel.
Dohrávky, IV. třída
Údrč – Otročín 3:0 (kontumace ).
Ol.Vrata – Pila B 1:3 (1:0). Branky: Hlavín David – Pátek Viktor 3.
Výsledky, 24. kolo:
Údrč – Stanovice 5:2 (1:2). Branky: Berky Petr 2, Hebert Petr, Zajíček Vlastimil, Bártko Jan – Buchtele Petr, Neudert Roman.
Otročín – Sedlec B 2:4 (2:3). Branky: Herold Ladislav, Policar Pavel – Kozel Oldřich 3, Vála Vladimír.
Kr.Údolí – Pila B 1:1 (0:0). Branky: Drbal Jan – Tišnovský Jiří.