Stanovičtí fotbalisté si řádně vyšlápli v domácím prostředí na lídra tabulky Hájek, kterému připravili teprve pátou porážku v sezoně. Zaváhání hned využili hráči chyšské rezervy, kteří pokořili na svém pažitu v derby rezervních týmů žlutické béčko. Tím se vyhoupli do čela okresní tabulky, kde mají jednobodový náskok právě před druhým Hájkem. Důležité vítězství braly doma Děpoltovice, které si poradily dvoubrankovým rozdílem se Štědrou a udržely se tak na průběžné třetí pozici.

 Naopak body ztrácela čtvrtá Stružná, která sice v Hroznětíně vedla nad tamní rezervou již dvoubrankovým rozdílem, ale nakonec skončil duel po nerozhodném výsledku dělbou bodů. Na body pak nedosáhl v pořadí pátý Sadov, ten totiž neuspěl překvapivě na hřišti Počeren, kde obdržel na cestu zpátky šest branek. Dobře rozehrané utkání pak nedotáhla do vítězného konce Pila B, která nakonec musela skousnout porážku od Potůčků. Výhru si pak užili fotbalisté sedlecké rezervy, kteří za tři body vybrakovali Verušičky.

III. třída

Děpoltovice – Štědrá 2:0 (1:0)
Domácím zařídili cenné vítězství přesnými zásahy Luboš Moravec a Ondřej Čech. Rozhodčí: Miloslav Polívka.

Pila B – Potůčky 2:3 (2:0)
Domácí vyhráli první poločas brankami z kopaček Jindřicha Podskoče a Rudolfa Mudry, hosté pak ovládli ten druhý, když se do střeleckých statistik zapsali Petr Chvapil a dvakrát Petr Kraus. Rozhodčí: Josef Körmöczi. ŽK: 0:1.

Verušičky – Sedlec B 1:4 (0:1)
Hostům vystřílelo důležitou výhru trio kanonýrů ve složení Milan Mrázek, Jan Budil a Roman Bílý. O čtvrtý zásah se pak postarali domácí sami, když si dali vlastní branku. O jediný zásah domácího výběru se pak postaral František Kubka. Rozhodčí: Tomáš Koudelka.

Hroznětín B – Stružná 3:3 (1:3)
Hostům zařídil vedení přesnou ranou Štefan Brančík. Za domácí pak srovnal skóre František Paluska. Do konce první půle se poté dvakrát brankově radoval struženský Martin Synek. Po obrátce stran však zařídili domácímu celku alespoň bod přesnými zásahy Tomáš Koch a Filip Šolle. Rozhodčí: Petr Talpáš. ŽK: 0:4. ČK: 0:2.

Chyše B – Žlutice B 2:1 (1:0)
Tři veledůležité body Chyšákům zařídili přesnými ranami Jaroslav Líbr a Josef Varga. Za hosty pak korigoval ukazatel skóre do konečné podoby žlutický forvard Matěj Strejček. Rozhodčí: Jiří Kaucký. ŽK: 1:1.

Stanovice – Hájek 3:2 (1:1)
Senzační výhru domácím vystřílel dvěma góly Michal Dudek a jedním Jaroslav Kratochvíl. Za hosty se pak gólově radovali Michal Barth a Tomáš Hromádko. Rozhodčí: Lukáš Mrázek. ŽK: 2:2.

Další výsledek: Počerny – Sadov 6:4 (4:0).