Po zásluze totiž vystoupala až na vrchol karlovarská Slavie. Do hor na čerstvý vzduch se sjelo osm týmů, které byly rozděleny do dvou čtyřčlenných skupin, v nichž se utkaly systémem každý s každým jednou deset minut.

Ve skupině A dominoval loňský finalista FC Nos, který s velkou lehkostí porážel své soupeře, když si poradil s Kyselkou, Perninkem a nerozhodný výsledek uhrál s Potůčky. Tím si zajistil první místo v tabulce. Na druhém místě skončila Kyselka, která porazila jak Potůčky, tak i Pernink. Třetí pozici pak obsadily Potůčky, které v derby pokořily Pernink.

Ve skupině B skončili na prvním místě vítězové prvního ročníku Groháčci. Ti porazili Abertamy, Slavii a remizovali se Žízní. Druhá příčka připadla sešívaným, když pokořili Žízeň a Abertamy. Třetí příčku obsadily Abertamy, které porazily Žízeň, jež tak skončila na čtvrtém místě bez bodového zisku.

Po odehrání základních skupin pak přišly na pořad vyřazovací boje. Ze čtvrtfinále si zajistili účast v semifinále tak trošku povinně FC Nos a Groháčci, které pak doplnila karlovarská Slavie a Kyselka.

Před semifinále se ještě odehrály duely o konečné umístění, v utkání o konečné sedmé místo uspěla v souboji s Potůčky Žízeň a v duelu o pátou příčku vypráskal pěti góly Pernink Abertamy.

V semifinále to pak byl velký mazec, když se do finále probojovala Kyselka, která pořádně naložila Groháčkům, a také karlovarská Slavie, která si překvapivě poradila s FC Nos. Ve finále pak více sil zbylo Slavii, která vyhrála rozdílem dvou branek, a po zásluze tak mohla slavit premiérový triumf na turnaji.

V rámci slavnostního vyhlášení tradičně došlo i na individuální ocenění. Nejlepším hráčem turnaje se stal Michal Šiml z Abertam, nejtechničtějším hráčem byl vyhlášen Petr Charvát z FC Nos a jako nejlepší brankář byl oceněn Karel Žilák. Vše pak zakončila cena pro nejlepšího střelce turnaje, kterou si odnesl Petr Mrňka z Groháčků.

Výsledkový servis:

Skupina A: FC Nos - Kyselka 4:0, Pernink 5:1, Potůčky 4:4; SK Kyselka - Potůčky 2:1, Pernink 3:1; Potůčky - Pernink 4:1.

Pořadí ve skupině: 1. FC Nos, 2. SK Kyselka, 3. TJ Potůčky, 4. Sokol Pernink.

Skupina B: Groháčci - Slavie K. Vary 1:0, Abertamy 3:2, Žízeň 1:1; Slavie K. Vary - Abertamy 3:1, Žízeň 2:0; Abertamy - Žízeň 2:0.

Pořadí ve skupině: 1. Groháčci, 2. Slavie K. Vary, 3. RZ Abertamy, 4. AC Žízeň.

Čtvrtfinále: FC Nos - AC Žízeň 3:1, Kyselka - Abertamy 2:1, Slavie K. Vary - Potůčky 2:1, Groháčci - Pernink 7:2.

Semifinále: Kyselka - Groháčci 5:1, Slavie K. Vary - FC Nos 3:1. 

O sedmé místo: AC Žízeň - Potůčky 2:1; o páté místo: Pernink - Abertamy 5:2; o třetí místo: Groháčci - FC Nos 3:2.

Finále: Slavie K. Vary - Kyselka 2:0.

Konečné pořadí: 1. Slavie K. Vary, 2. SK Kyselka, 3. Groháčci, 4. FC Nos, 5. Sokol Pernink, 6. RZ Abertamy, 7. AC Žízeň, 8. TJ Potůčky.