Ostřílení harcovníci v dresu staré gardy Teplé propluli v této konkurenci až na vrchol, a to bez jediného zaváhání. Na své konto si tak připsali tři vítězství a k tomu přidali jako bonus celkové skóre 12:5. Tým z Teplé během turnaje profitoval zejména ze střelecké formy Miroslava Bečváře, který si na svůj účet připsal hned dva hattricky. Navíc za pořádající oddíl nastoupil i bývalý prvoligový hráč a odchovanec Teplé Pavel Devátý společně se svým otcem Jiřím Devátým.

Na druhém místě skončil na tepelském turnaji kombinovaný tým pod názvem MTT (pozn. red. zkratka výběru, za který hráli hráči z M. Lázní, Toužimi, Teplé), který kvůli neúčasti Stříbra doslova vznikl chvíli před startem turnaje. Velkou zásluhu na tom měl zejména Pavel Charvát mladší, který složil narychlo dream team starých, ostřílených harcovníků, který se mu pak odměnil stříbrným pohárem. V týmu MTT pak rozdávali fotbalovou radost například Michal Drahorád, Zdeněk Turský, Miroslav Hejna, Josef Řezáč.

Mužstvo nasbíralo na své konto šest bodů za dvě vítězství a jednu prohru, s vyrovnaným skóre 6:6. Turnajový bronz vybojoval tým Konstantinových Lázní se ziskem tří bodů a skórem 5:5. Poslední, čtvrtou příčku obsadil tým staré gardy Slavoje Bečov, který nezískal ani bod. V rámci slavnostního vyhlášení pak byl starostkou města Teplé Janou Čížkovou odměněn nejlepší hráč turnaje, kterým byl Michal Drahorád. Cenu pro nejlepšího brankáře si na tepelském pažitu vychytal ochránce svatyně týmu Konstantinových Lázní Miroslav Šašek a korunku pro nejlepšího kanonýra si vystřílel Miroslav Bečvář, který si během turnaje připsal na své konto osm přesných zásahů. Nejstarším hráčem turnaje byl vyhlášen Jiří Devátý starší z Teplé. Před několika desítkami diváků odřídili celý turnaj laikové Miroslav Krišta a Jaroslav Vokáč.
Výsledkový servis: MTT – Bečov 2:0, MTT – K. Lázně 2:1, MTT – Teplá 2:5, K. Lázně – Bečov 3:0, K. Lázně – Teplá 1:3, Bečov – Teplá 2:4.
Konečné pořadí :
1.SG Teplá         3 3 0 0 12:5 9
2. MTT               3 2 0 1   6:6 6
3. SG K .Lázně    3 1 0 2   5:5 3
4.SG Bečov        3 0 0 3   2:9 0