Právě pořadatelský tým z Kolové měl velké ambice, když měl na dosah turnajový hattrick. Jenže realita byla zcela jiná, když se Kolováci museli spokojit pouze s druhou příčkou. Na kolovském turnaji, který měl opět mezinárodní punc, bojovalo o vítěznou trofej pět týmů, a to Olšová Vrata, Staré Sedlo, Ajax Kolová, německý Eintracht Gotha a All Stars Karlovarska.

Turnaj, který se odehrál systémem každý s každým dvakrát patnáct minut, pod dohledem rozhodčích, nakonec ovládl All Stars Karlovarska, který nasbíral na své konto osm bodů, když jako jediný neokusil hořkost porážky.

Dvakrát se vítěz turnaje radoval z výhry, k tomu pak přidal dva body za dvě bezbrankové remízy. Tím získal nejen vítězný pohár, ale také ten putovní, který bude mít nejméně rok v držení. Na druhém místě skončil kolovský Ajax, který bral bodů sedm, když dvakrát vyhrál, jednou remizoval a jednou odešel ze hřiště poražen. Třetí příčku obsadila Olšová Vrata, která taktéž nasbírala sedm bodů za dvě výhry, jeden nerozhodný výsledek a jednu porážku.

Kolová však ve vzájemném utkání pokořila Olšovky tříbrankovým rozdílem, čímž je odsoudila k třetí příčce. Pod stupni vítězů, tedy na čtvrtém místě, skončil německý Eintracht Gotha, který nasbíral tři body za tři nerozhodné výsledky a jednu prohru. Na posledním, pátém místě zakončilo kolovský turnaj Staré Sedlo, které dosáhlo pouze na jeden bod, když jednou remizovalo a třikrát prohrálo.

Nejlepším střelcem turnaje byl vyhlášen Petr Feistl ze Starého Sedla, který nastřílel čtyři branky, a cenu pro nejlepšího brankáře si odnesl Joachim Linke z Eintrachtu Gotha. Turnaj pak odřídila trojice rozhodčích ve složení Janoušek, Godža a Sakač.

Výsledky: All Stars Karlovarska – Staré Sedlo 2:1, Kolová 1:0, Olšová Vrata 0:0, Eintracht 0:0; Ajax Kolová – Staré Sedlo 2:0, Olšová Vrata 3:0, Eintracht 0:0; Olšová Vrata – Staré Sedlo 2:1, Eintracht 1:0; Eintracht – Staré Sedlo 2:2.

Konečné pořadí: 1. All Stars Karlovarska, 2. Ajax Kolová, 3. Olšová Vrata, 4. Eintracht Gotha, 5. Staré Sedlo.