Karl. Vary – Malše Roudné 1:1 (0:1), pk 3:4.
Vstup domácích do utkání o třetí místo byl poněkud rozpačitý. Hosté začali sebevědomě, dobře bránili, včas přistupovali k protihráčům a byli důrazní v osobních soubojích. Pokud se do šance Karlovaráci dostali, tak chybělo přesné zakončení. Nehráli kombinačně, zbytečně nakopávali balóny, se kterými hosté neměli žádné velké problémy. Největším smolařem první půle a nakonec i celého utkání byl Martin Psohlavec, který se v první půli dostal do dvou šancí, ani jednu však přesně nezakončil.

Hosté se dostávali na půli soupeře v prvním poločase pouze ojediněle, stačila jim však jediná příležitost, se kterou si poradil Filip Král, a do kabin se šlo za stavu 0:1. Do druhé půle Buldoci měli výborný vstup a ve 48. minutě vyrovnal Pavel Plechatý. Za celou druhou půli domácí hosty nepustili do žádné šance, vypracovali si řadu příležitostí, chyběl však klid a štěstí v koncovce. Utkání tak skončilo remízou.

Martin Psohlavec potvrdil, že se mu smůla doslova přilepila na paty, a kromě dalších dvou tří příležitostí ve druhé půli dal jako první při penaltovém rozstřelu zaskvět se brankáři hostů Hajdůškovi. Smůlu domácích při penaltách dovršil Zbyněk Joza.

Branky: 48. Plechatý – 29. Král. ŽK: 2:1 (Oslovič, Nerad – Lonsmín). Rozhodčí: Míč – Kyncl, Krupka, DFA Sádovský. Diváci: 65.
Karlovy Vary: Dvořák – Plachý, Pěkný, Oslovič, Mestl – Plechatý (81. Dušek), Staněk (79. Joza), Nerad, Benda – Geňo – Psohlavec.