Tento duel byl pikantní především pro rodinné příslušníky klanu Halapejových, když v dresu Sokolova nastoupil syn Filip Halapej a v nejdeckém trikotu pak jeho otec Michal Halapej. Nakonec byl po utkání šťastnější Filip, když jeho tým vyhrál duel v poměru 4:2.

V prvním dějství byl lepším týmem na sokolovské umělce tým z Krušných hor, který držel míč častěji na svých kopačkách. Po pohledných akcích se dostával do dobrých střeleckých příležitostí, ale střelecké pokusy buď skončily na brankové konstrukci sokolovské svatyně nebo nepřesným zakončením.

I když Nejdečané byli lepším týmem, nakonec si slibný jednobrankový náskok přenesli do šaten mladíci Sokolova. Ti pak po změně stran uštědřili Nejdečanům pořádnou školu z proměňování šancí, když využili brejkových situací, čímž dotáhli zápas do vítězného konce.

Baník Sokolov U17 – FK Nejdek 4:2 (2:1). Branky Nejdku: Filip Rutrle, Richard Kinkal. FK Nejdek: Bílek – Jílek, J. Rutrle, Sulák, Draxal, F. Rutrle, Pachta, Halapej, Valvoda, Kinkal, Kurtin, Chlup, Ševčík. Trenér: Marián Mecele.