První, to nejdůležitější derby se odehraje na půdě Staré Role, kde vyzve tamní béčko Novou Roli. V tomto souboji půjde o hodně. Respektive o šest bodů, jelikož Staré Role B prozatím okupuje desátou příčku se sedmnácti body, zatímco Nová Role příčku jedenáctou s šestnáctibodovým ziskem.

Další derby, tentokrát sokolovské bude hostit poslední celek tabulky Habartov, kam zamíří jedenáctka březovské Olympie.

A do třetice derby, které se ponese prozměnu v režii chebských týmů uvidí Lipová, kde se postaví do cesty Drmoulu tamní výběr Sokola. A i v tomto souboji půjde o šest bodů, jelikož Lipová je na průběžném šestém, a Drmoul na sedmém místě, když právě výběr Drmoulu ztrácí na Lipovou dva body.

Lídr tabulky Lomnice bude bojovat o další tříbodový zisk jarní části soutěže na půdě nevyzpytatelných Dalovic. Druhá v pořadí Aš se představí na půdě nováčka v Kraslicích, kde bude plnit stejně jako Lomnice v Dalovicích roli favorita.

Velký boj se pak chystá na umělce chebského FC, kam má namířeno Rotava. Další zajímavé utkání se odehraje v nejdku, kde se postaví tamní jedenáctce do cesty karlovarská Lokomotiva.

I. A třída: Dalovice – Lomnice (sobota, 10.30), Habartov – Březová (sobota, 15.00), Lipová – Drmoul (sobota, 16.00), FC Cheb – Rotava (sobota, 16.30, UMT), Kraslice – Aš (neděle, 14.00), Nejdek – Lokomotiva Karlovy Vary (neděle, 15.00), Stará Role B – Nová Role (neděle, 16.00).