Rozhodlo se o tom během uplynulého víkendu na ostrovské umělce, kde byla na programu další porce zápasů. Tam totiž největší strašák pro Bečováky Sedlec dokázal pouze remizovat s týmem Perštejna. Na stejné vlně se neslo i utkání Vojkovic s Březovou, a tak už kolo před koncem druhého ročníku je znám vítěz. Rozhodnuto je však i o posledním týmu turnaje, tím je březovská Jiskra, která ve čtyřech odehraných kolech nasbírala na své konto jeden bod. O víkendu za sebou turnaj uzavře druhý díl. Bečov vyzve Sedlec, a Vojkovice Perštejn.

Výsledkový servis:
Sedlec – Perštejn 1:1
V prvním poločase měli více ze hry fotbalisté Perštejna, kteří několikrát zdatně prověřili sedleckou obranu v čele s brankářem Ostenem. Sedlec se dlouho nemohl dostat do rytmu, i přesto zlobil soupeře rychlými brejky, ale stejně jako Perštejn bez gólového efektu. Až po změně stran se hrstka diváků branky přeci jen dočkala, když chybnou rozehrávku sedlecké obrany brankově vytrestal přesnou ranou Molnár. Sedlec mohl záhy srovnat ukazatel skóre z pokutového kopu, ale ani nadvakrát Krejsa perštejnského brankáře nepřekonal, když první mu chytil. Následně však mohl složit reparát, jelikož rozhodčí nechal penaltu opakovat, ale tentokrát se jeho pokus ani mezi tři tyče nevešel. Až v závěrečné dvacetiminutovce se srdnatě bojující Sedlec gólu dočkal. Zasloužil se o něj kuriózní střelou brankář Osten, který si naběhl ze své branky na rohový kop, který ve vápně propadl až k němu, poskakující balon chtěl následně zkušeně poslat centrem zpět do ohně , ale kupodivu jeho centr zaplul do branky  Perštejna. V závěru duelu se již nic podstatného neodehrálo, a tak se soupeři rozešli smířně.

Branky: Osten – Molnár. Poločas: 0:0. Rozhodčí: Vrba.
Sedlec: Osten – Janáček, Vyskočil, Punejko, Kusovský – Fenkl, Kováč, Hruška, Budil – Limani, Krejsa (stř. Florián, Tlášek). Trenér: Jiří Lehečka.


Vojkovice – Březová  4:4
Březová v závěrečném vystoupení na vojkovickém turnaji chtěla urvat tři body, ale to se jí nakonec nepovedlo. Dvě branky Březováků si připsal na svůj střelecký účet Málek, a jednou se střelecky prosadili i jeho spoluhráči Lysák a Jíra. Za Vojkovice kontroval dvěma zásahy do černého Kocifaj a jednou se brankově radovali Matoušek a Kučera.

Branky: Kocifaj 2, Kučera,  Matoušek – Málek 2, Lysák, Jíra. Poločas: 1:1. Rozhodčí: Vrba.