Ostudný devítibrankový výprask si připsaly na účet Božičany, které v souboji s Dalovicemi neměly žádný nárok. Dalovičáci totiž pod taktovkou protřelého kouče Petra Richtáře rozhodli o svém vysokém vítězství prakticky již v prvním poločase, když soupeřei nasázeli šest z celkových devíti branek.

Třemi góly k tomu napomohl uzdravený kanonýr Tomáš Stolín a další hattrick pak měl na svědomí jeho parťák z útočné line Sylë Knushi. Gólově žhavo bylo i v souboji Vojkovic s Jáchymovem. Vojkovičáci vlétli na soupeře z Krušných hor bez bázně a hany a během duelu šli do tříbrankového vedení.

Jáchymováci sice zmobilizovali všechny své síly a vždy se dostali Vojkovicím na dostřel, ale tým z Poohří dokázal vždy rychle skórovat a Jáchymovu opět odskočit na rozdíl dvou branek, což udržel až do závěrečného hvizdu.

V dresu vítěze se blýskl dvěma zásahy Petr Kocifaj, na druhé straně si stejně počínal mladíček Jan Jakab. Pro Jáchymov to navíc byla třetí prohra na turnaji.

V neděli 6. března zakončí Zimní pohár TJ Vojkovice svůj čtvrtý díl v rámci závěrečného pátého kola. Hrát se tradičně bude na ostrovské umělce, když se ve 12.00 hodin proti sobě postaví Božičany a Vojkovice a od 14.00 hodin Stružná a Jáchymov.

Výsledky, 4. kolo:
TJ Vojkovice – TJ Jáchymov 6:4 (2:0). Branky: Petr Kocifaj 2, Milan Hauptmann, Václav Vyleta, Luboš Garaj, Dominik Özdemir – Jan Jakab 2, Tomáš Hron, Jan Bukač.

Čechie Dalovice – SK Božičany 9:0 (6:0). Branky: Tomáš Stolín 3, Vitaliy Mykhaylyuk 2, Syle Knushi 3, Michal Lorenz.

ZP TJ Vojkovice, 5. kolo, UMT Ostrov, neděle, 6. března: Božičany – Vojkovice (12.00), Stružná – Jáchymov (14.00).