Vše odstartuje souboj Merklína, který je na turnaji stoprocentní, a Chodova, který pro změnu ještě na turnaji neprohrál, což slibuje kvalitní podívanou.

Pak přijde na program souboj Rolí. Stará Role totiž vyzve na ostrovské umělce Novou Roli. Staroroláci mají na kontě tři body, zatímco Novoroláci žádný, takže i v tomto případě se může fanoušek těšit na pořádnou porci fotbalové zábavy.

Sobotní hrací den pak zakončí souboj týmů, které ještě na turnaji nebodovaly, a to 1.FC Karlovy Vary a hroznětínské Olympie.

V neděli 14. února pak bude na pořadu jediný souboj, ve kterém se proti sobě postaví Ostrov a karlovarská Lokomotiva. Ostrováci se drží po druhém kole na čele tabulky bez ztráty bodu, pozadu však nezůstává ani Lokomotiva, která má na účtě body čtyři, což je nejlepší pozvánka na kvalitní fotbal.

3. kolo, sobota 13. února:  Merklín – Spartak Chodov (9.30), DDM Stará Role – FK Nová Role (13.30), 1.FC Karlovy Vary – Olympie Hroznětín (15.30), FK Ostrov – Lokomotiva Karlovy Vary (neděle 14. února, 13.30).