Deník region
1/11 Počet mutlimédií zpět do galerie
Všechny fotky v galerii ×
×
REKLAMA
Léčitel Jan Mikolášek doporučil babičce Ivy Jančíkové po dobu několika týdnů každý večer vypít sklenici kozího mléka svařeného s nastrouhanou čerstvou petrželí.
Popis

Léčitel Jan Mikolášek doporučil babičce Ivy Jančíkové po dobu několika týdnů každý večer vypít sklenici kozího mléka svařeného s nastrouhanou čerstvou petrželí.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Farmářské bedýnky obsahují v zimě vždy spoustu kořenové zeleniny.
Popis

Farmářské bedýnky obsahují v zimě vždy spoustu kořenové zeleniny.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Iva Jančíková má svůj bedýnkovací e-shop a blog na adrese ceskaselka.cz. Na fotce je s fenečkou Nelinkou.
Popis

Iva Jančíková má svůj bedýnkovací e-shop a blog na adrese ceskaselka.cz. Na fotce je s fenečkou Nelinkou.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Petržel bere Iva Jančíková z farmy od Barešových.
Popis

Petržel bere Iva Jančíková z farmy od Barešových.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

„Abych předešla vyhazování nakrájené zeleniny z jídla, připravuji krémové polévky, kde je zelenina rozmixovaná a nikoho pak nestresují bílé kousky, které by v polévce plavaly,“ radí paní Iva.
Popis

„Abych předešla vyhazování nakrájené zeleniny z jídla, připravuji krémové polévky, kde je zelenina rozmixovaná a nikoho pak nestresují bílé kousky, které by v polévce plavaly,“ radí paní Iva.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Farmářské bedýnky jsou plné zdravé a leckdy i léčivé zeleniny.
Popis

Farmářské bedýnky jsou plné zdravé a leckdy i léčivé zeleniny.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Děti Jančíkových nezůstávají doma samy. „Jedou na pole s námi, a i když nepracují, hrají si, jsou tu s námi a je to příjemný společný čas. Najdou si zábavu, staví domečky pro skřítky nebo si hrají na honěnou,“ popisuje paní Iva.
Popis

Děti Jančíkových nezůstávají doma samy. „Jedou na pole s námi, a i když nepracují, hrají si, jsou tu s námi a je to příjemný společný čas. Najdou si zábavu, staví domečky pro skřítky nebo si hrají na honěnou,“ popisuje paní Iva.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Takto Iva Jančíková vyfotila svou Zeleninovou rychlovku s cizrnou.
Popis

Takto Iva Jančíková vyfotila svou Zeleninovou rychlovku s cizrnou.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Když Iva Jančíková nepracuje na poli, relaxuje vycházkami. Tady u jezírka pod Táborem u Lomnice nad Popelkou.
Popis

Když Iva Jančíková nepracuje na poli, relaxuje vycházkami. Tady u jezírka pod Táborem u Lomnice nad Popelkou.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Petržel patří k základu české kuchyně po většinu roku, zpracovává se většinou tepelně, proto se obzvlášť hodí pro zimní období, kdy zahřeje.
Popis

Petržel patří k základu české kuchyně po většinu roku, zpracovává se většinou tepelně, proto se obzvlášť hodí pro zimní období, kdy zahřeje.

Zdroj: Se svolením Ivy Jančíkové

Doporučujeme vám
VK Lvi Praha – ČEZ Karlovarsko 3:2 (25:22, 19:25, 16:25, 25:20, 15:13).

PODÍVEJTE SE: Vary braly v Praze po pětisetové bitvě bod

FK Ostrov – FC Viktoria Mariánské Lázně 2:1 (1:0).
Přehrát video

OBRAZEM: Viktorii načal gólparádou kápo Machek, pak ji dorazil Kostka

V noci na neděli hořela hala karlovarského letiště.
Přehrát video

FOTO: V noci na neděli hořela hala karlovarského letiště

Druhé kolo prezidentských voleb v Karlových Varech.

Volební místnosti ve Varech jsou opět plné lidí. Zatím chodí spíše starší voliči

Hlavní stránka
předchozí fotka následující fotka
Léčitel Jan Mikolášek doporučil babičce Ivy Jančíkové po dobu několika týdnů každý večer vypít sklenici kozího mléka svařeného s nastrouhanou čerstvou petrželí.
Farmářské bedýnky obsahují v zimě vždy spoustu kořenové zeleniny.
Iva Jančíková má svůj bedýnkovací e-shop a blog na adrese ceskaselka.cz. Na fotce je s fenečkou Nelinkou.
Petržel bere Iva Jančíková z farmy od Barešových.
„Abych předešla vyhazování nakrájené zeleniny z jídla, připravuji krémové polévky, kde je zelenina rozmixovaná a nikoho pak nestresují bílé kousky, které by v polévce plavaly,“ radí paní Iva.
Farmářské bedýnky jsou plné zdravé a leckdy i léčivé zeleniny.
Děti Jančíkových nezůstávají doma samy. „Jedou na pole s námi, a i když nepracují, hrají si, jsou tu s námi a je to příjemný společný čas. Najdou si zábavu, staví domečky pro skřítky nebo si hrají na honěnou,“ popisuje paní Iva.
Takto Iva Jančíková vyfotila svou Zeleninovou rychlovku s cizrnou.
Když Iva Jančíková nepracuje na poli, relaxuje vycházkami. Tady u jezírka pod Táborem u Lomnice nad Popelkou.
Petržel patří k základu české kuchyně po většinu roku, zpracovává se většinou tepelně, proto se obzvlášť hodí pro zimní období, kdy zahřeje.