Hráčky Kynžvartu odšpuntovaly semifinálovou bitvu úvodní brankou v 51. vteřině. Poté dala možnost domácímu výběru navýšit vedení několika skvělými zákroky brankářka Sabrina Novotná, která ve své svatyni doslova čarovala. Hráčky Kynžvartu však tyto možnosti ke vstřelení důležitých branek nevyužily, když předvedly koncert promarněných šancí, a tak uhodilo na straně druhé, když v 5. minutě srovnal Most na 1:1.

Házená Kynžvart – Iuventa Michalovce 22:31 (11:12).
Pátá prohra v řadě. Kynžvart hledá svou tvář

Následně hostující výběr Kynžvartu, který skóroval po deseti minutách pouze jednou, odskočil na rozdíl tří branek 1:4. Nejblíže byly domácí hráčky vyrovnaní za stavu 6:7 pro Most, ale poté opět přišly na pořad v jejich podání chyby v útočné fázi, které házenkářky z Ústeckého kraje tvrdě trestaly, když si do konce prvního poločasu vytvořily zejména díky přesné mušce Adély Stříškové pětibrankový náskok 15:10.

I po obrátce stran si udržoval Most nejméně čtyřbrankový náskok, následně však začal kupit chyby a Kynžvart pomalu a jistě začal brankové manko smazávat, což se mu povedlo ve 46. minutě, kdy vyrovnal na 20:20.

Následně však hostující výběr vstřelil čtyři branky za sebou, když domácí opět převedly koncert neproměněných šancí, tím si tak vytvořil rozhodující náskok, když si následně závěr duelu v poklidu pohlídal a po výhře 31:24, dokráčel zaslouženě pro postup do finále.

Semifinále: Házená Kynžvart – DHC Baník Most 24:31 (10:15). Postup: Baník Most.