„Po reprezentační pauze se nám nepodařilo dobře vstoupit do utkání, měli jsme horší pohyb, domácí jsme pustili do dvoubrankového vedení,“ popisuje karlovarský asistent Tomáš Mariška.

Hosté sice v 17. minutě snížili Kovačevičem, ale Severočeši si svůj dvoubrankový náskok vzali do konce první dvacetiminutovky zpět. Ve druhé třetině se situace prakticky opakovala. Ve 31. minutě Flek upravil na 3:2 a hosté byli blízko vyrovnání. „Měli jsme tam v podstatě šanci do prázdné brány, kterou jsme ale neproměnili. Paradoxně jsme z té situace ještě byli vyloučeni a dostali čtvrtý gól,“ líčí Tomáš Mariška.

A Litvínovským se zřejmě skórování v početní výhodě zalíbilo a následně využili další tři přesilovky.

Dnes od 17.30 hodin se Energie postaví na domácím ledě proti Mountfieldu z Hradce Králové. „Patří k extraligové špičce, mají neskutečnou kvalitu, navíc se jim vrátil Smoleňák a vzali kanadského útočníka, jejich síla se tak ještě znásobila,“ říká na adresu Východočechů asistent Martina Pešouta.

Hokejisté Hradce ve středu nehráli, otázkou zůstává, jestli to bude výhoda, či nevýhoda. Jedno je však jisté. „My se musíme z utkání v Litvínově poučit a vrátit se k naší hře, která nám přinesla body. Hrát jednoduchý, bojovný, týmový hokej, snažit se celoplošně tlačit na kotouč,“ má jasno Mariška.

Prostory pětihvězdičkového hotelu Imperial v Karlových Varech zasáhl ničivý požár. Šlo o cvičení
OBRAZEM: Hasiči cvičili, jak na požár v hotelu