Hokejisté Energie včera přivítali na svém ledě litvínovské Chemiky.
HC Energie 3
HC Chemopetrol 0

(1:0, 1:0, 1:0)
Hned po vhazování se domácí do soupeře s vervou zakousli a v polovině druhé minuty se poprvé prosadili. Jaroslav Kristek nahodil na branku a Milan Hluchý už měl snadnou práci dorazit puk za záda brakáře Hübla (1:0).
V čase 13:34 se do samostatného nájezdu dostal po pasu Petra Kumstáta kapitán Václav Skuhravý. Jeho střelu, ale parádním semaforem zlikvidoval litvínovský gólman.
Hosté měli možnost vyrovnat, ale po Šlégrově nahození spálil obrovskou šanci Robert Reichel.
Druhé dějství začalo z obou stran opatrně. Jak se říká: „Každý chvilku, tahal pilku“. Až v patnácté minutě
se začalo blýskat na lepší časy. To se do samostatného nájezdu dostal Jan Benda, udělal Sáblíkovi „blafák“ na backhand, ale domácí gólman čaroval.
Jen minutu a půl nato potrestal zahozenou šanci Bendy Jan Koštál, když vymetl pavučinku v horním rohu Hüblovy branky (2:0).
Ke konci zápasu se více prosazovali Energetici. V patnácté minutě sice neproměnil samostatný nájezd Milan Procházka, ale lépe se vedlo Vítězslavu Bílkovi. Ten v sedmapadesáté minutě po střele Skladaného dorážel do prázdné branky na konečných 3:0.

Energie Karlovy Vary:Sáblík (Mensator) – Dobroň, Duben, Hanzlík, Mudroch, Němec, Řezníček, Gróf, Ustrnul – Skuhravý, Kumstát, Košťál – Kraft, Kristek, Skladaný – Bílek, Pech, Procházka – Hluchý, Rumpel, Kuběna

Chemopetrol Litvínov:
Hübl ( Brzobohatý) – Kubát, Punčochář, Vobořil, Gýna, Poživil, Šlégr, Skuhrovec, Hranáč – Reichel, Trávníček, Jánský – Branda, Černý, Lukeš – Bednařík, Jenáček, Rindiš – Bahenský, Machulda, Benda.

Branky: Hluchý, Košťál, Bílek
Vyloučení: 7:6, bez využití.
Rozhodčí: Jebavý