SKV Sharks Karlovy Vary – Sparta para hokej 8:1 (4:0, 2:0, 2:1). Branky a nahrávky: 5. Geier (Rennhack, Wágner), 7. Zelinka (Geier), 8. Rennhack, 11. Rennhack (Geier), 25. Zelinka, 27. Geier (Wágner), 39. Rennhack, 42. Geier (Sedláček, Rennhack) – 35. Novotný. Rozhodčí: Helecz – B. Vondráček, R. Vondráček. Vyloučení: 2:3. Využití: 2:1. Diváci: 100.
SKV Sharks Karlovy Vary: Mach – Berger, Zelinka, Nejedlý, Haas, Wágner – Michalčín, Rennhack, Kovařík, Geier, Sedláček, Karafiát.
Sparta para hokej: Matoušík – Zapletal, Raul – Ohar, J. Krupička, Novotný, Frolík, Jirsa, Kapko, Pšenčík.

Karlovarští para hokejisté zvládli velmi dobře první třetinu, ve které se nasměrovali k vysoké výhře. Skóre duelu otevřel již v 5. minutě kapitán Michal Geier.

V 7. minutě zvyšoval na rozdíl dvou branek Radek Zelinka a posléze si dvakrát vybral gólovou chvilku Frank Rennhack, který navýšil vedení Varů už na čtyři branky.

I ve druhé třetině potěšili hráči Sharks stovku fanoušků, kteří si našli cestu do KV Areny, brankami. Byly dvě a podělili se o ně Radek Zelinka a Michal Geier.

Před závěrečnou třetinou tak Sharks vedli 6:0 a další dvě branky přidali i ve třetím dějství, když se hattricku dočkal Frank Rennhack a také Michal Geier.

Nulu pak karlovarskému brankáři Machovi překazil čestným úspěchem ve 35. minutě sparťanský střelec Miroslav Novotný.

Sparta tak musela skousnout v lázeňském městě potupnou porážku, která však neodpovídala průběhu hry, když domácí byli na rozdíl od hostů produktivnější.

Zdroj: Daniel Seifert