Středočeši, kteří jsou i nadále v tabulce poslední, vyhráli 6:5 po samostatných nájezdech. Rozhodl Marek Loskot.

Levé křídlo formace Lukáše Pecha zažilo v Mladé Boleslavi skvělý večer. Martin Zaťovič doslova zářil, a to hned čtyřikrát. V základní části dokázal vstřelit 18 branek a v play-out jich přidal již sedm.

Na lavičce Mladé Boleslavi převládla „blbá“ nálada. To potvrdil i kouč Petr Novák. „Nemůžeme být vůbec spokojeni s naší obrannou hrou. Jestliže dáme doma pět branek, měli bychom vyhrát za tři body. Takhle jsme ale nakonec rádi i za ty dva body, protože nájezdy jsou vždycky loterie,“ zlobil se na vlastní obranné řady.

Karlovarský asistent Martin Pešout se lišácky usmíval. „Bylo to trochu divoké utkání. Domácí výborně vstoupili do zápasu a my musíme za první třetinu poděkovat gólmanovi, že jsme neinkasovali vícekrát,“ pochválil Mensatora v brance Energie.

Následně se karlovarský tým začal zvedat. „Ve druhé třetině jsme sice dvakrát vedli, ale nechali jsme se také vylučovat, a tak jsme vedení neudrželi. V závěru jsme potom velkou bojovností dokázali vyrovnat a odvézt si odsud bod, čímž jsme splnili náš cíl,“ doplnil na závěr.