Levý křídelní útočník Milan Hluchý je takový karlovarský otloukánek. V loňském roce marodil dvakrát. Jednou ho soupeři „zbourali“ u mantinelu a podruhé mu v semifinále play off vystřelili zuby. Letos opět doplatil na tvrdou hru, ale tentokrát to doneslo rameno, přesněji vazy.

Můžete nám přesně popsat, co vám bylo a jak probíhala léčba?
Měl jsem přetrhané vazy v rameni a poškozený kloubní disk. Doktor Bunín mě operoval a při zákroku celý disk odstranil a poškozené vazy sešil. Zatím to rameno drží.

Před dnešním zápasem jste odehrál několik utkání za Most v první lize, kde jste se rozehrával. Jak jste se po tak dlouhé době při zápasech cítil?
Po fyzické stránce jsem se necítil špatně, ale musel jsem si zvykat na jiný styl hokeje. Jsou tam jiní hráči, jiní trenéři a prostě je to něco jiného. Musím se přiznat, že se už na dnešní utkání hodně těším, protože toho volna bylo už dost.

Do utkání nastoupíte s Kristem a se Sailerem. Připravovali jste se spolu nějak speciálně?
To že dnes budu hrát, jsem se dozvěděl teprve včera od trenéra před tréninkem. Moc času na nějaké to sehrávání jsme spolu neměli. Po tréninku jsme se sešli a trochu si o tom popovídali. Rozdělili jsme si takové ty úkoly, kdo kde bude a co bude mít na starosti.

Postavíte se proti Zlínu a proti trenérovi Venerovi. Vy znáte jeho, on zná vás…
Podle mého je to utkání jako každé jiné. Jestli nás trenér zná nebo nezná, to nic nemění. Při zápase je to stejně o individuálních chybách.