Liga starších žáků

4. kolo — 9. třída

Energie – HC KLadno 6:0
Branky: Csamango 3 ,Zadražil, Zikmund, Bečka. Asistence: Zadražil 2, Zikmund 2, Doskočil, Bečka, Flegl. Třetiny: 2:0,1:0,3:0.

Domácí sehráli povedené utkání, ve kterém od první minuty šli koncentrovaně za vítězstvím. Předvedli nátlakový hokej s dobrým pohybem a se snahou o agresivitu v předbrankovém prostoru soupeře. Odměnou jim byl zaslouženě jednoznačný výsledek, na kterém participovali všichni hráči.

4. kolo — 8. třída

Energie – HC Kladno 4:3
Branky: Vrána 2, Klíma, Řezníček. Asistence: Kodl, Petrov, Kalčík. Třetiny: 2:2, 0:0, 2:1.

V zápase hraném ve vysokém tempu si dokázala karlovarská osmička vytvořit spoustu brankových příležitostí, ale nedovedla je přeměnit ve svůj prospěch. Vytvořila si vždy pouze jednobrankové vedení, které soupeř z Kladna srovnal. Až v závěru se podařilo vedení udržet a získat tak dva body.

Liga mladších žáků

4. kolo — 7.třída

HC Kladno – Energie 2:5
Branky: Mikeš 2, Fencl, Bečka, Obodzynskyy. Asistence: Bečka, Mikeš, Obodzynskyy, Červenka.

Oba soupeři předvedli na danou kategorii nádherný hokejový zápas. O svém vítězství Energetici rozhodli větším důrazem před oběma brankami.

4. kolo — 6.třída

HC Kladno – Energie 2:5
Branky: Smolka 3 , Vildumetz, Jakubův. Asistence: Hauzr 2, Vildumetz, Kožej, Salajka. Třetiny: 2:1,0:1,0:3.

Rychlý dvougólový náskok Kladna se podařilo hostům ještě v první třetině korigovat šťastným gólem. Od poloviny utkání se začalo více dařit hráčům Energie, zvláště Janu Smolkovi, autorovi tří branek.

Regionální přebor elévů

3. kolo — 5. třída

Energie – Sokolov 5:0
Branky: Vildumetz 3, Bečka a Chodounský. Asistence: Kunc, Hanák a Václav. Třetiny: 1:0, 3:0, 1:0.

Sokolov se představil jako velmi houževnatý a bojovný soupeř, ale ani to nestačilo na hokejovější domácí tým, kterému k přesvědčivé výhře stačil průměrný výkon.

3. kolo — 4. třída

Energie – Sokolov 4:3
Branky: Parshakov 2, Prošek, Formánek. Asistence: Maloušek. Třetiny: 2:1, 2:0, 0:2.

Po dvou třetinách to herně i výsledkově vypadalo jednostranně. V poslední třetině hosté snížili, a když si domácí dali ještě vlastní branku, závěr zápasu byl najednou velmi dramatický. Těsnou výhru nakonec Energie uhájila.

(jč, jh)