I přesto vybojovali šest vítězných bodů. V sobotním odpoledni si poradili s týmem Sedících Medvědů ze Zlína. V neděli si pak připsali skalp olomouckých Kohoutů.

Sedící Medvědi Zlín 0
SKV Sharks Karlovy Vary 3

Žraloci zahrozili hned v úvodní dvacetiminutovce, kdy Hrbek našel milimetrovou přihrávkou Bergera, který vyslal do brejku Geiera, a domácí brankář Molek musel předvést proti střele do horního růžku jeho branky poprvé něco ze svého brankářského umu.

V běžící sedmé minutě zahrozili i domácí, když Julin našel mezi kruhy osamoceného Stodůlku a karlovarský brankář Janoušek se měl co ohánět.

Poté šel karlovarský tým několikrát do oslabení, které ale bez úhony přežil. Naopak ve 23. minutě se ujal vedení. Berger v pádu přiťukl do jízdy Geierovi a ten projel až do útočného pásma domácích, jeho zpětnou přihrávku pak proměnil ve vedoucí branku táhlou střelou obránce Martin Frous.

O chvilku později se po zmatku před zlínskou brankou mohl zapsat do střelecké listiny Geier, v nepohodlné pozici však nedokázal zasunout puk za záda zlínského brankáře Molka. Hned nato musel ukázat pohotový zákrok betonem proti výborné Sigmundově teči karlovarský Janoušek.

Ve 45. minutě měl vyrovnání na hokejce domácí Palát, ale gólman Žraloků Janoušek svým zákrokem soupeři šanci zneškodnil. Poté se potvrdilo nedáš dostaneš. Ve 47. minutě se zmocnil puku za brankou domácích Jiří Berger a svou akci zakončil střelou do víka nad rameno zlínského gólmana Molka. V 51. minutě pak sehráli Karlovaráci nejhezčí akci utkání. Po vyhraném buly ve středním pásmu se rozjel pro puk Geier, navázal na sebe jediného obránce a zpětnou přihrávkou našel mezi kruhy zcela volného Bergera. Jeho nekompromisní dělovka nedala pak Molkovi žádnou šanci na úspěšný zákrok.

Branky a nahrávky: 23. Frous (Geier), 47. Berger, 51. Berger (Geier). Třetiny: 0:0, 0:1, 0:2. Rozhodčí: Wesley - Pelant, Hradil. Vyloučení: 1:3. Bez využití. Diváci: 30.
Sharks Karlovy Vary: Janoušek - Hrbek, Frous, J. Berger, M. Geier, Janko, Lindák, Jeřábek, Kašpar. Trenér: J. Berger starší.

Olomoučtí Kohouti 2
SKV Sharks Karlovy Vary 3

I ve druhém utkání se střelecky zaskvěl kapitán karlovarského týmu Jiří Berger. První branku si připsal v 8. minutě, když si jeho tvrdou střelu z modré srazil lapačkou za svá záda olomoucký brankář Hulín. Domácí tým se dočkal vyrovnání v 10. minutě, když se zapsal do listiny střelců Erik Fojtík.

Žraloci však nesložili zbraně a ve 13. minutě se opět dostali do vedení, když se po přihrávce Geiera střelecky prosadil opět Berger. Žralokům vyšel i vstup do druhé dvacetiminutovky.

Ve 25. minutě nabil milimetrovou přihrávkou Geirovi Frous a reprezentační útočník nezaváhal.

Ve 46. minutě dokázali domácí již jen korigovat skóre, když Janouška v karlovarské brance překonal exkarlovarský Tomáš Kvoch.

Branky a nahrávky: 10. Fojtík (L. Geier), 46. Kvoch (L. Geier – 8. Berger (Hrbek), 13. Berger (M. Geier), 25. M. Geier (Frous). Třetiny: 1:2, 0:1, 1:0. Rozhodčí: Štreit, Cvrček. Vyloučení: 0:5. Bez využití. Diváci: 30.
Sharks Karlovy Vary: Janoušek - Hrbek, Frous, J. Berger, M. Geier, Janko, Lindák, Jeřábek, Kašpar. Trenér: J. Berger starší.