V sobotu se však Žraloci hodně nadřeli na výhru nad Kolínem, který porazili až na samostatné nájezdy v poměru 5:4. Zápas měl až nečekaně dramatickou zápletku a diváci se určitě nenudili.

„Když Draci zápas otočili na 4:3, asi to s námi nevypadalo vůbec dobře. Naštěstí se nám ale podařilo rychle vyrovnat,“ vysvětloval karlovarský kapitán Jiří Berger.

Ke konci zápasu mohla obě mužstva strhnout vítězství na svou stranu, ale jak gólman Boček, tak Janoušek podávali v celém zápase výborné výkony. Nakonec Žraloci díky Bergerovi rozhodli o svém třetím vítězství v řadě, když proměnil rozhodující samostatný nájezd.

„Touto cestou bych chtěl poděkovat našemu gólmanovi, protože nebýt jeho, asi bychom tento zápas nevyhráli. Ale to můžou udělat i Kolíňáci, protože Boček nezůstával oproti Janouškovi vůbec pozadu,“ vysekl poklonu gólmanům Jiří Berger.

V nedělním duelu pak Žraloci porazili bez větších problémů mužstvo Českých Budějovic v poměru 8:2. „V tomto utkání jsme nepřipustili žádné překvapení a zaslouženě ho vyhráli,“ liboval si Berger.

Tým Sharks tak poskočil v tabulce na aktuální první příčku se ziskem jedenácti bodů. Na druhém místě se prozatím drží Draci Kolín se ztrátou čtyř bodů na tým Sharks. Trojici pak doplňuje pětibodová pražská Sparta.