Na druhém podniku Evropské hokejové tour, ruském Chanel One Cupu, startovali také tři hráči karlovarské Energie. Byli to Václav Skuhravý, Petr Kumstát a Lukáš Mensator.

Oba útočníci předvedli výborné výkony a hned se objevily spekulace, že s nimi jedná některý z ruských celků a že jsou oba hráči na prodej. „Nikdo se mnou nejednal a ani o ničem takovém nevím,“ vyvracel tyto zprávy sám kapitán Energie Václav Skuhravý a pokračoval: „Do konce sezóny mám platnou smlouvu v Karlových Varech, tak se ani nezabývám myšlenkami na něco takového.“ dodal Skuhravý.

Vedení hokejového klubu se k tomu vyjádřilo. Generální manažer HC Energie Miroslav Vaněk sám na turnaji v Rusku byl a o nějakém odchodu nějakého hráče neví. „Václav Skuhravý má platnou smlouvu do konce sezóny v Karlových Varech, a to že agenti ruských klubů chtějí a hledají kvalitní hráče, neznamená, že je někdo na prodej,“ kategoricky odmítl jakékoliv spekulace o odchodu karlovarského útočníka manažer Vaněk.

Na konci sezóny končí oběma forvardům první pětky smlouvy. „Jak s Petrem Kumstátem, tak i s Václavem Skuhravým jsme měli už dvě sezení. Jednáme s nimi, vyjasnili jsme si nějaká stanoviska. Jejich agenti se taky nebrání, aby v Karlových Varech podepsali další smlouvu, ale je to o penězích,“ přiznává manažer Miroslav Vaněk.