S klubem podepsal novou smlouvu na další dva roky brankář Lukáš Mensator.

„Pro náš klub je výborné a nesmírně důležité, že ještě před závěrečnými boji ve skupině o udržení prodloužila smlouvu dlouhodobá brankářská jednička a jistota na tomto klíčovém postu,“ informuje o novém kontraktu pro nejlepšího brankáře a nejlepšího hráče play off loňského ročníku generální manažer HC Energie Miroslav Vaněk.

V klubu bude dále pokračovat i juniorský mistr světa David Nosek. Obránce David Nosek podepsal s klubem smlouvu na následující tři sezony. Do Karlových Varů přestoupil až v letošním roce v rámci hráčské výměny ze Zlína.

„David podepsal v Energii smlouvu do 30. dubna 2013. Přestup do Karlových Varů byl pro něj hodně složitý, jelikož odcházel z klubu s mistrovskými ambicemi do týmu se záchranářskými starostmi. V každém případě se ale jedná o zkušeného beka. Nepochybujeme, že se jeho výkonnost bude nadále zlepšovat, zejména po další adaptaci a souhře s novými spoluhráči. Očekáváme, že bude v dalších letech patřit k pilířům našich obranných řad,“ doplňuje Miroslav Vaněk.

(kp)