„Jsme velice rádi, že jsme to zvládli. Byli to poslední domácí zápasy před baráží a myslím si, že obě utkání byli jasně v naší režii,“ začal své hodnocení víkendu Petr Stloukal, který vstřelil Olomouci dvě branky a přidal: „Vedli jsme 4:0, ale pak jsme udělali nějaké chyby a dvakrát inkasovali.

Energie se momentálně nachází v dobrém rozpoložení. Baráž ale může být úplně o něčem jiném. „Každopádně bych chtěl, aby chodilo na utkání co možná nejvíce diváků. Budeme je moc potřebovat. Budeme potřebovat jejich podporu,“ láká Stloukal diváky do KV Areny. 

Přenést pohodu z posledních zápasů do baráže. Tak to je aktuální úkol pro energetiky. Bude to snadné? „Já si myslím, že když budeme hrát pořád stejně, tak to půjde. Musíme se tlačit do branky, dobře napadat a pokud budeme plnit všechny tyto úkoly, tak se nám povede přenést aktuální pohodu i do dalších zápasů,“ přidává se obránce Martin Rohan.


Předprodej permanentek Ve středu 22. března bude spuštěn předprodej permanentních vstupenek na baráž. Cena byla stanovena na 750 Kč a 350 Kč, což je cena čtyř domácích zápasů ze šesti. Předprodej (dobití) permanentních vstupenek na baráž bude probíhat v pokladně KV Areny č. 2 od středy 22. března (vč. víkendu) do pondělí 27. března, vždy od 15:00 do 18:00. Majitelům stávajících permanentních vstupenek budou jejich místa po tuto dobu rezervována. V případě, že si majitelé permanentních vstupenek nestihnou své místo zakoupit na pokladně, nebo je KV Arena daleko od jejich bydliště, mají možnost si svou permanentní kartu aktivovat (dobít) přes operátora Ticketportal do pondělí 27. března. Musí však být u Ticketportalu registrováni. Od úterý 28. března budou neprodaná místa uvolněna k prodeji na jednotlivé zápasy. Cena jednotlivých vstupenek je stejná jako v základní části, 190 a 90 korun. Předprodej vstupenek na jednotlivé zápasy bude spuštěn až budou známi všichni soupeři prolínací soutěže.