Závěrečné vystoupení v ligové soutěži si Nejdečáci pod taktovkou trenérů Jaroslava Klimenta a Miroslava Antona odbyli na zimním stadionu v Chebu.
„Samozřejmě jsme se chtěli rozloučit se soutěží vítězně, ale stál proti nám opravdu silný soupeř, a to Stadion Cheb," poukazoval na úvod vedoucí a hlavní zapisovatel nejdeckého klubu Marcel Bystřický.

Roli favorita potvrdily hokejové naděje v dresu chebského Stadionu již v prvním dějství, které vyhrály v poměru 7:3. „Bohužel již první třetina prakticky rozhodla o tom, jakým směrem se bude duel odvíjet," bilancoval první třetinu Bystřický. Druhá třetina už byla, co se týče skóre, vyrovnanější, když Rebelové nestačili na Chebany v poměru 4:5.

„Druhá třetina už byla z naší strany lepší, ale přesto si Stadion připsal výhru i v prostřední části utkání," podotkl vedoucí týmu. Jak hokejové naděje duel začaly, tak i zakončily, když ho vyhrály vysoko 9:3. Celkově pak malí hokejisté Chebu slavili vítězství v poměru 21:10.

„Ve třetí třetině nám došly síly. V naší brance se opět činil Vítek Bystřický, který nasbíral za zápas 55 úspěšných zásahů, ale ani to však nestačilo. Na konci zápasu byla na všech hráčích vidět velká únava a i přes prohru jsme odjížděli se vztyčenou hlavou, a hráči si tak udělali tečku za sezonou ročníku 2006," podotkl závěrem Bystřický.