HC Falcons - Hellfish team Cheb 4:11 (2:3, 1:7, 1:1). Dohrávka 4. kola se hrála ve středu v Sokolově mezi týmy HC Falcons a HC Hellfish Cheb. První třetina přinesla vyrovnanou hru, ale přece jen vyšla lépe hostům, kteří se dostali do vedení 3:2. Ve druhé části ale domácí zaspali a hosté jim nastříleli sedm branek, a o vítězi dohrávky bylo rozhodnuto.

Branky: Procházka 2, Kalina T., Vaněk ml. Dus 3, Lavička Z. 3, Kostelecký 3, Podhrázský, Šigut

HC Panthers Cheb - HC Tučňáci 2004 Cheb 2:14 (1:5, 0:3, 1:6). Panteři se neustále potýkají s malým počtem hráčů a jako zatím jediný tým nejsou konkurenceschopní, a tak opět prohráli velkým rozdílem. Tučňáci jim nastříleli 14 branek.

Branky: Rybák 2 Velek 5, Zakzrewsky 3, Pastorek 2, Gamrot 2, Melichovský, Štěpán.

HC Punkers Chodov - Akademie KV Arény 2:3 (1:3, 0:0, 1:0). Do Sokolova zajížděla Akademie KV Arény která nastoupila proti domácím Punkers. Pankáčům ale vůbec nevyšla první třetina, prohrávali už 0:3, v závěru ale alespoň snížili. Druhá část se hrála bez branek. Ve třetí třetině Punkeři hned v úvodu snížili na 2:3, ale vyrovnat nedokázali, a tak si Akademie připsala první body.

Branky: Vitner, Kysela Florián, Tregler, Semenkov.

HC Falcons - HC Berani Bernov/ Nejdek „B“ 9:8sn (3:3, 2:3, 3:2). V zápase mezi Falcons a Berany z Bernova padlo šestnáct branek ve hře a rozhodující při nájezdech. Žádný z týmů neudržel dlouho vedení, a tak se víceméně hrálo pořád za vyrovnaného stavu až do konečného skóre 8:8, kdy zápas skončil a přišly na řadu nájezdy. Ty rozhodli Falcons v šesté sérii, a brali tak druhý bod.

Branky: Dimo 4, Kalina T., Kalina J., Vaněk st., Vaněk ml. Sklenář 4, Denk 2, Hodek, Hotový.

HC Lipani Aš - HC Renegades 6:5 sn. (3:2, 2:1, 0:2). Renegades v Chebu neustále dotahovali náskok Lipanů. Přestože tým z Aše vedl již 5:2, Renegades se nakonec povedlo vyrovnat a i tady na řadu přišly nájezdy. Tam domácí Lipani proměnili vše a získali dvoubodovou výhru. I tak mohou být ale Renegades spokojení, když si odvezli z Chebu aspoň jeden bod.

Branky: Zavoďan 4, Wiesenganger, Vojtko Z. Nouzecký 3, Smýkal, Zeman

HC Libavské Údolí „B“ - HC Libavské Údolí „A“ 5:4 (2:1, 3:2, 0:1). V neděli dopoledne bylo na zimním stadionu v Sokolově na programu derby mezi týmy Libavského Údolí. Jako domácí byl psaný B-tým a ten se dostal dvakrát v zápase do vedení o dvě branky, nejprve 3:1 to ale bleskově A-tým srovnal, a potom 5:3. Za tohoto stavu také začala poslední třetina, ve které se áčko hnalo za vyrovnáním. Pět minut před koncem se A-tým dočkal, snížil na 5:4. Obrovskou šanci na vyrovnání mělo áčko v úplném závěru, Janošík jel sám na brankáře Moravce, ten ho ale vychytal, a tak první letošní derby vyšlo lépe B-týmu Libáče.

Branky: Sýs R. 3, Radoš 2 Hradský, Sacher, Trepák L., Trepák P.

HC Stars Chodov Hellfish team Cheb 6:7 (0:2, 4:4, 2:1). Velká bitva se odehrála mezi HC Stars a HC Hellfish. První třetina sice vyšla lépe hostům, ale Stars ve druhé části zabrali a začali Hellfish hodně zatápět. V poslední třetině Stars dokonce srovnali na 6:6, ale poslední slovo měli hosté, kteří 16 vteřin před koncem rozhodli o své výhře, a tak i druhý venkovní zápas Hellfish zvládli a jdou do čela tabulky.

Branky: Weichpart 2, Brodský, Kocián, Taschler, Hanuš Šigut 3, Kostelecký 2, Podhrázský, Turek. (zpa, kynpo)