Oba mladíci si ve výběru hráčů narozených po 15. září 2003 vysloužili rating C, který znamená, že je prvotní odhady tipují na možné umístění od čtvrtého kola dále. Úvodní žebříček 350 hráčů rozděluje hráče do tří kategorií, ty s ratingem A tipuje na možný výběr v úvodním kole, rating B pak na umístění ve druhém či třetím kole.

PATRIK HAMRLA

Brankář Patrik Hamrla přišel do Karlových Varů v průběhu loňské sezony ze Zlína. Sedmnáctiletý gólman patří ke stálicím mládežnických reprezentačních výběrů, ve kterých odchytal už šest utkání.

V uplynulém ročníku po přestupu z Baťova města nastupoval za karlovarskou juniorku i dorost, v utkání 51. kola ve Vítkovicích si pak připsal i premiéru v Tipsport extralize, a to ve věku pouhých 16 let.

V přerušené sezoně 2020/21 nastoupil do čtyř utkání Juniorské ligy akademií a ve dvou zápasech také za sokolovský Baník v Chance lize.

Na konci března Hamrla podepsal ve Varech novou dvouletou smlouvu s následnou opcí na jeden rok, energetikem by tak měl zůstat až do konce ročníku 2022/23.

Po neúspěšném angažmá v karlovarské Slavii zamířil Daniel Nimrichter zpět do březovské Olympie.
Nimrichter: Uvidíme, jestli nějaká příprava bude

RÓBERT BAČO

Útočník Róbert Bačo je členem karlovarské organizace druhou sezonu. Na západ Čech přišel před uplynulým ročníkem ze Žďáru nad Sázavou a stejně jako Hamrla nastupoval převážně za juniorský výběr Energie.

V sezoně 2019/20 nasbíral 26 bodů (9+17) v 38 utkáních, navrch přidal i premiéru v nejvyšší soutěži dospělých, když stejně jako Hamrla debutoval v zápase proti Vítkovicím.

V aktuálním ročníku 2020/21 stihl zasáhnout do devíti utkání Juniorské ligy akademií, ve kterých posbíral šest bodů za dvě branky a čtyři nahrávky. Jeden start si připsal i v přípravě A-týmu na novou sezonu.

Mládežnický reprezentant Slovenska patřil v uplynulé sezoně mezi stálice národního týmu do 18 let, za který odehrál devět utkání a startoval i na věhlasném Hlinka Gretzky Cupu.

Daniel Kubelka