Tam je čekal další díl Krajské ligy žáků druhých tříd, tedy ročníků 2007. V dresu Rebelů nastoupilo hned několik nových hráčů, kteří se sice v letošní sezoně teprve hokejově rozkoukávají, ale i přesto se bylo na co koukat.

„První zápas jsme odehráli s domácím Baníkem. Po urputné bitvě jsme vyhráli těsným rozdílem a poprvé v sezoně zvítězili, takže pro všechny to byl parádní zážitek," hodnotil premiérovou výhru v soutěži vedoucí týmu Marcel Bystřický. Ve druhém vystoupení se již svěřencům trenérského dua ve složení Jaroslav Kliment a Miroslav Anton příliš nedařilo.

„Do druhého zápasu jsme nastoupili proti Stadionu Cheb a na hráčích byla znát únava po prvním náročném utkání, a také velkou roli sehrála naše nevyzrálost a nesouhra, kterou se ale kluci snažili nahradit velkou bojovností. Sice utrpěli drtivou porážku, ale odjížděli jsme se vztyčenou hlavou. Pro mnohé z nich to byla výzva a zkušenost," ohlédl se za druhým utkáním Bystřický. Nejdecký klub i nadále nabírá do svých řad nové naděje. Zájemci o hokej se tak mohou dostavit každé úterý či čtvrtek na nejdecký zimní stadion, kde jim budou od 16.15 hodin k dispozici trenéři klubu.