S českou seniorskou reprezentací konečně odletěl do Švédska útočník Jakub Flek (na snímku), který by měl dnes večer nastoupit ve Stockholmu ke své premiéře v národním dresu proti Švédsku. Někde za ním bude na střídačce české reprezentace postávat hlavní trenér prvoligového Baníku Sokolov Karel Mlejnek, který je jedním z asistentů Miloše Říhy staršího.

Extraligová Energie bude mít na mezinárodním seniorském poli ještě jednoho zástupce, tím je obránce Dominik Graňák, který odjíždí na sraz slovenské reprezentace do Bratislavy.

S českou devatenáctkou vyrazí do Německa dva útočníci Energie, kteří nastupují i v prvoligovém Sokolově, Adam Křemen a Tomáš Křehlík.

Za dohledu televizních kamer dokráčeli volejbalisté v trikotu VK ČEZ Karlovarsko v dohrávce 17. kola UNIQA extraligy k důležité výhře nad libereckou Duklou, kterou porazili 3:1 na sety.
Hit extraligy: Liberec kousal, ale tři body zůstaly v lázních

V Klášterci a Chomutově se s českou osmnáctkou představí brankář extraligové Energie, který chytá i za prvoligový Baník, Jan Bednářa útočníci Lukáš Adámek z Karlových Varů a sokolovský Tomáš Urban.

Trenér juniorů Energie Václav Eismann si odskočí jako hlavní kouč s českou U17 do ruské Ufy, kam poletí i nováček v Karlových Varech, brankář Patrik Hamrla. Pozvánku obdržel i útočník Dominik Rymon. S českou U16 se vypraví do švédského Göteborgu jako trenér brankářů Lukáš Mensator a také karlovarský útočník Robin Sapoušek.