Hokejisté Stadionu vstoupili do utkání velmi dobře, již v 8. minutě šli do vedení, když Jan Strýček našel na brankovišti úplně volného Davida Trošku, který z první doklepl kotouč do odkryté branky.

Hosté z Ústí vyrovnali v19. minutě, kdy měli výhodu přesilové hry, kterou využili po patnácti vteřinách, kdy se do střeleckých statistik zapsal Martin Tůma.

Hokejisté chebského Stadionu se mohou spolehnout na své fanoušky, kteří doprovází tým i na venkovní zápasy.
Hokejisté Stadionu nestačili na Řisuty, dnes přivítají Ústí

Po bezbrankové druhé třetině se vše podstatné odehrálo v té třetí. Ve 44. si vzal Stadion vedení zpět, když po spolupráci s Petrem Rozhonem vstřelil svou druhou branku v utkání David Troška.

O minutu později, tedy ve 45. minutě, bylo opět srovnáno, když se úspěšnou střelou po ledě prezentoval ústecký Ondřej Sýkora.

Následně šlo Ústí do vedení, zasloužil se o to ve 46. minutě po úspěšné přesilové hře Kalea Costa. Jednobrankové manko dokázali Chebané smazat v 52. minutě, to se dostal osamocen před brankáře hostů Michal Fečo, který nezaváhal.

Úspěšné přesilovky přinesly Sokolovu výhru nad Zlínem, zvítězil 2:1.
Úspěšné přesilovky přinesly Sokolovu výhru nad Zlínem

Pak ale přišel pro hokejisty Stadionu pořádný šok. Do konce zápasu chyběla pouze jedna vteřina, kdy Ústí vstřelilo čtvrtou branku, když Jakub Trefný nahodil kotouč na chebskou branku a do té jej poté doklepl Martin Tůma.

O víkendu pak čeká Cheb čtvrté kolo soutěže, ve kterém se představí v sobotu 1. října od 17.00 hodin na ledě HC Wikov Hronov.

HC Stadion Cheb – HC Ústí nad Labem 3:4 (1:1, 0:0, 2:3). Branky a nahrávky: 8. Troška (Strýček, Konášek), 44. Troška (Rozhon, Konášek), 52. Fečo (Šik) – 19. Tůma M. (Costa, Prošek), 45. Sýkora (Roubík, Kučera), 46. Costa (Tůma), 60. Tůma M. (Trefný, Prošek). Rozhodčí: Glanc – Baxa, Motl. Vyloučení: 7:5. Využití: 0:2. Diváci: 235. HC Stadion Cheb: Kašpar – Leština, Jachanov, Stejskal, Šikut, Kořán, Klejna, Strýček – Pohanka, Rozhon, Vašíček -Trapl, Krutina, Čejka – Fečo, Troška, J. Nekvinda – Šťastný, Konášek, Paršakov – Šik.