HC Falcons HC Panthers Cheb 10:1 (3:0, 5:0, 2:1). Hokejový víkend začal v pátek v Sokolově, kde zatím skvělí Falcons přivítali trápící se Pantery z Chebu, a ani tento zápas nepřinesl změnu. Falcons byli po celý zápas lepším týmem a uštědřili Panterům další debakl. Branky: Vaněk ml. 3, Dimo 3, Žáček 2, Vaněk st., Kalina T. Rybák.

HC Berani Bernov/ Nejdek „B“ HC Punkers Chodov 6:0 (1:0, 1:0, 4:0). Souboj o průběžnou první příčku se hrál v Nejdku, kde domácí Bernov neprohrává. Tým Punkerů z Chodova ale až do poslední části držel se soupeřem krok, a i když prohrával o dvě branky, tak se nevzdával. V poslední třetině však Bernov svůj náskok zvýšil, nakonec nedostal ani branku a jde zatím do čela tabulky. Branky: Raiser 2, Hodek, Rejcha, Denk, Kratochvíl.

Hellfish Team Cheb - HC Tučňáci 2004 Cheb 5:2 (4:2, 0:0, 1:0). V Chebu se hrálo městské derby. Vše podstatné se odehrálo v první třetině, kdy se skóre přelévalo a hlavně padaly branky. Do druhé třetiny se tak šlo za stavu 4:2. Další branka potom padla až v předposlední minutě zápasu, když Hellfish upravili na konečných 5:2. Branky: Podhrázský 2, Kostelecký 2, Havránek Fisher, Velek.

HC Renegades - HC Libavské Údolí „B“ 1:6 (0:2, 0:1, 1:3). Tým Renegades hostil v Sokolově béčko Libavského Údolí. Hosté od úvodního buly určovali tempo hry. I když domácí dlouho odolávali, Libáč je trestal z každé malé chyby a i přes velkou bojovnost a nasazení se Renegades nedokázali pořádně prosadit a všechny body bral Libáč B. Branky: Tamáš I. Sýs P. 3, Sýs R., Cabaj, Klokočník.

HC Libavské Údolí „A“ - HC Stars Chodov 4:10 (2:1, 0:6, 2:3). A-mužstvo Libavského Údolí hostilo Stars z Chodova a bohužel se nesešlo v plné síle. Přesto dokázal Libáč první třetinu vyhrát 2:1. Zlom nastal ve druhé části hry, když domácí inkasovali od Stars hned šest branek, aniž by skórovali a bylo rozhodnuto. Poslední třetina se již pouze dohrávala. Stars se tak bodově dotáhli na čelo tabulky. Branky: Trepák P. 3, Jánošík Kocián 2, Ondráček 2, Trojan, Weichpart, Šejna J., Taschler, Hanuš, Chvašťák.

Akademie KV Arény - HC Lipani Aš 2:3 (0:1, 1:2, 1:0). Karlovarská Akademie přivítala na svém ledě tým z daleké Aše a právě hosté byli v úvodu utkání aktivnější a dostali se do vedení. Od druhé třetiny se hra vyrovnala, ale přesto domácí stále prohrávali, a to už o dvě branky 1:3. V poslední části už převzali aktivitu Karlovarští, dokázali i snížit na 2:3. V úplném závěru při hře bez brankáře potom nebyli akademici daleko od vyrovnání, ale to jim asi není letos souzeno, a tak prohráli potřetí v řadě pouze o branku. Branky: Pavlíček, Sandtner Wiesenganger, Vojtko, Svoboda ml. (zpa, kynpo)

Tabulka:

1. Berani 12

2. Stars 12

3. Punkers 12

4. Falcons 9

5. Hellfish 9

6. L. Údolí „B“ 9

7. L. Údolí „A“ 9

8. Tučňáci 6

9. Lipani 6

10. Renegades 3

11. Akademie 0

12. Panthers -3