„Zlín hraje vždy dobrý sledge hokej," povídal před utkáním karlovarský kapitán Jiří Berger. A věděl, o čem mluví. Zlín se totiž prezentoval v Ostrově kvalitním sledge hokejem a zaslouženě si odvezl ze západu Čech po výhře 3:1 všechny body. Hned v úvodu duelu domácím fanouškům řádně zatrnulo, když důrazný Palát protlačil puk pod brankářem Machem, ale kotouč se odrazil od vzdálenější tyče ven. Pak ale mohli rázem oslavovat. Postaral se o to ve 2. minutě Jiří Forgo, který dorazil nad Matouškovu lapačku Geierovu střelu.

Inkasovaná branka hráče Zlína řádně nakopla a Varáci se měli na ledové ploše co otáčet. Šance Kudrny ještě zůstala nevyužita, ale v 10. minutě již bylo vyrovnáno, když se z hromady hráčů před Machem uvolnil Erik Fojtík a neomylně zavěsil do horní poloviny branky. A pro karlovarské barvy bylo ještě hůře. V patnácté minutě Žraloci nezachytili postupný útok Zlína a Zdeněk Hábl se dostal bez bránění až před Macha a velezkušeně zavěsil nad lapačku.

Zlíňáci načali velmi dobře i druhou třetinu, když Julina od modré čáry krásně našel najíždějícího Paláta, který jen lehce usměrnil dráhu kotouče, Mach však byl na místě. Ve 23. minutě odskočili hosté domácím na rozdíl dvou branek a znovu slaví úspěch s důrazem před brankovištěm. Tentokrát za Macha dorážel úspěšně Petr Stodůlka. V závěrečné třetině se i přes několik šancí na straně Zlína ukazatel skóre neměnil. A nic na tom nezměnila ani karlovarská power-play.

SKV Sharks K. Vary – SHK Lapp Zlín 1:3 (1:2, 0:1, 0:0). Brankya nahrávky: 2. Forgo (Geier) – 10. Fojtík, 15. Hábl (Fojtík), 23. Stodůlka (Palát). Rozhodčí: Červenka, Suchý. Vyloučení: 1:4. Bez využití. Diváci: 30.
SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (Bozděk) – Hrbek, Nejedlý, J. Berger, Forgo, Geier, Lindák, Wágner, Kovářík, Janko, Schneider.
SHK LAPP Zlín: Matoušek (Molek) – Julina, Fojtík, Štít, Z. Hábl, Stodůlka, Palát, Ligda, Kudrna, D. Hábl.