Zdroj: Youtube

Sobotní duel, který se nakonec nehrál z důvodu obsazené ledové plochy a chyby provozovatele zimního stadionu a bude ho dodatečně řešit Sportovně-technická komise České sledge hokejové ligy, vystřídal o den později slastný pocit. Utkání s olomouckými Kohouty se už odehrálo podle plánu, a navíc s vítěznou tečkou pro karlovarský tým. Ve sledge hokejové tabulce se tak Varáci po výhře 6:1 řádně přiblížili branám zajišťujícím play-off.

Než se sledge hokejisté z Oloumouce dokázali na ledové ploše pořádně zahřát na provozní teplotu, prohrávali. To se mihl již ve dvaatřicáté sekundě první třetiny středním pásmem před brankářem hostů rychlík v dresu Sharks Miroslav Hrbek, který svou střelu poslal pod víko svatyně Kohoutů. Poté si sice Žraloci vytvořili převahu, ale brankově zúročit ji dokázali až ve druhém dějství.

Nejdříve využil rychlého brejku ve 21. minutě Michal Geier, který zakončil svůj únik ranou pod břevno. O minutku později navýšil náskok Žraloků kapitán Jiří Berger, který nasměroval svůj střelecký pokus z mezikruží do branky soupeře. Ve 27. minutě pak uzavřel prostřední část duelu dalším úspěšným gólovým brejkem Michal Geier. I v závěrečné třetině se Žralokům střelecky dařilo, když se postupně zapsali do střelecké listiny Jiří Forgo a Michal Geier.

Poté si vybral hodně slabou chvilku karlovarský brankář Bohumír Mach, který překvapivě pustil za svá záda nahozený puk o mantinel z hole olomouckého Jaromíra Veselého. Karlovarský čaroděj si tak bude muset na svou první nulu ještě nějaký ten zápas počkat.

Sharks – Kohouti 6:1
Branky a nahrávky: 1. Hrbek, 21. Geier (Berger, Forgo), 22. Berger (Geier), 27. Geier (Hrbek), 32. Forgo (Geier), 37. Geier (Nejedlý) – 40. Veselý. Třetiny: 1:0, 3:0, 2:1. Rozhodčí: Červenka, Suchý. Vyloučení: 4:3. Bez využití. Diváci: 20.
Sharks Karlovy Vary: Mach – Hrbek, Berger, Nejedlý – Kovařík, Wágner, Lindák, Gorgo, Očenášek, Geier. Trenér: Jiří Berger starší
Kohouti Olomouc: Hulín – K. Veselý, Stodola – J. Veselý, Német, Najbrt, Rozkopal, Černoch, Novák. Trenér: Jan Dvořák.