Třetí zápas na ledě soupeře čeká v pátek od 17 hodin karlovarskou Energii. Ta se představí mezi mantinely úřadujících šampionů naší nejvyšší soutěže, v třinecké Werk Aréně. „Třinec hraje ve velké formě, ve velké pohodě, má obrovskou kvalitu, je to jeden z hlavních kandidátů na nejvyšší příčky. Čeká nás určitě těžké utkání s hodně kvalitním soupeřem,“ říká před duelem karlovarský asistent Tomáš Mariška.

Energetici se již v minulosti přesvědčili, že i v Třinci se dá hrát. Poslední výkony Karlových Varů tato slova ještě podtrhují. „Potvrdili jsme si teď v Pardubicích, že dokážeme proti takovým týmům hrát. Bude důležité, jak moc budeme obětaví, ochotní hrát do obrany a jak budeme produktivní,“ poukazuje asistent Martina Pešouta.

Tomáš Mariška je přesvědčen, že pokud energetici přistoupí k zápasu zodpovědně, mohou ve Slezsku uhrát dobrý výsledek. „Věřím, že si nějaké šance dokážeme vytvořit, a pokud se nám podaří něco proměnit a budeme hrát zodpovědně, tak se i na horkém ledě v Třinci budeme rvát o body.“