Celá akce tématicky nazvaná Top RoofTop fest vznikla za podpory Koordinačního centra česko-německých výměn mládeže Tandem. Ti jsou i autorem projektu „KULTURJAM" spolufinancovaného Evropskou unií.


„Top RoofTop fest se bude konat 25. července v prostorách galerie Supermarket WC a jejím okolí, což v praxi znamená, že střecha této budovy poslouží jako pódiová plocha. Vystoupí celkem tři regionální kapely a jedna zahraniční konkrétně německá kapela a vůkol-obklopující prostranství poslouží jako hlediště pro diváky. Festival úzce spolupracuje s PROTEBE live, sdružením designových aktivistů a patriotů. Dále se akce bude účastnit Český svaz žen z.s. s reprezentačním stánkem a bude informovat návštěvníky o svém programu. Po zvukové a technické stránce bude celou akci zajišťovat Lumír Špetlík," říká organizátor akce Ricardo Delfino z Karlových Varů.

Program startuje od 17:30 kapelou Funky Monx, dále zahrají ostrivští 18:40 – Stripes of Glory a od 19:50 se můžete těšit na Ben Dover. Večer pak zakončí ve 21:00 němečtí Artischoque.

Klára Čurlinová