Na rozdíl od rockově laděné Irské (zavřela v březnu – pozn. autora) byl sousední Beat´n´Juice nakloněn více hiphopové a elektronické hudbě. Buď jak buď, za dobu jeho existence se tu vystřídala řada tuzemských i zahraničních jmen, jako například Refew, Pio Squad, Smack, Messenjah, Dj Wich, Prago Union, Afu-Ra (USA), Sodoma Gomora a další.

Rozlučku s klubem si můžete proto užít v pátek 28. dubna.
„Máme poslední rapový mejdan, na který jsme pozvali slovenského rapera Zverinu, Shomiho a Dje Alda. S nimi nás tu pobaví i sokolovský Matheus, chodovští Dj Renk, Napster, Seerch a domácí Ecko a Leproun. Součástí pátečního programu bude i Art Show Alexandra Čepky,“ pozval veřejnost na páteční večer provozovatel klubu Mur Ph.

Siberian Husky víkend 2017, který pořádá Siberian husky klub a Klub českého horského psa odstartuje v pátek 28. dubna.
O víkendu můžete vyrazit na Siberian Husky víkend 2017

O den později, v sobotu, se v Beatu uskuteční poslední večer, kde si přijdou na své příznivci drum and bass. Přijede více jak deset dj ze všech koutů republiky, aby završili éru klubu.
„Takže kdo se s námi chce rozloučit a naposledy zažít mejdan v Beat´n´Juice, přichází naprosto poslední možnost. Děkujeme všem za silnou podporu,“ doplnil s tím, že k uzavření klubu ho vedou osobní důvody. 
Oba koncerty začínají kolem deváté večer.