Váš klub slaví jeden rok života. Co bylo impulsem pro jeho otevření?

Impulsů bylo víc. Skončil jsem ve své práci a přemýšlel, co budu dělat, potřeboval jsem novou. Kamarád mi ukázal a doporučil prostor bývalé restaurace Racek, a jelikož se mi zdál vhodný, šel jsem do toho. Společně jsme provedli rozsáhlou rekonstrukci a za měsíc a půl jsme otevírali.

Jaké nejlepší akce se u vás povedly?

Jde o to, podle čeho hodnotíte. Pokud jde o ekonomickou stránku, tak je jasné, že se nejvíce povedly akce, kde bylo nejvíce lidí. To byl třeba koncert člena Supercrooo Jamese Cole, na jehož koncert dorazilo přes 250 lidí. Podobný počet dorazil i na další velká jména, jako byl Řezník s kapelou Sodoma Gomora, americký raper Afu-Ra, legendární raper Kato a jeho současná kapela Prago Union a Champion Sound, velký úspěch měl i koncert Ty Nikdy Labelu, nebo Viktor Sheen a Renne Dang a v neposlední řadě slovenská kapela Moja Reč.

Pak tady proběhly i akce, kam sice nepřišlo moc lidí, ale pro nás měly velkou citovou hodnotu a můžeme je řadit k těm nejlepším. Zmínil bych určitě například Dj Wiche a rapery, jako je La4, Refew, Mc Gey, Elka, Matheus.

Někdy proběhly i akce s 20 lidma, ale měl jsem pocit, že je to ta nejlepší akce.

Co vás naopak zklamalo?

Asi koncerty velmi kvalitních účinkujících s nízkou návštěvností. Je mi vždycky líto, když na kvalitního interpreta přijde málo lidí. Asi ještě nemáme tak vychytané promo, jsme v začátcích a ne vždy se nám podaří oslovit správnou cílovou skupinu. Každé zklamání nás posouvá dál, ukáže nám, na čem musíme pracovat a co musíme změnit.

Máte podporu rodiny / okolí, když se nedaří?

Mám velkou podporu své rodiny i přátel, bez nich by to nešlo. Beat´n´Juice je rodina.

Myslíte si, že je těžké ve Varech udržet hudební klub?

Dneska je asi těžké udržet cokoliv. Ale ve výsledku je to jenom na vás, jaké si to uděláte. Já to mám těžké, ale věřím, že to časem bude lehčí.

Jaké máte plány a přání do budoucna?

Chtěli bysme rozšířit záběr. V prvním roce jsme se zakořenili a využívali jsme jen kontakty, které jsme měli, a pořádali převážně hip hop a drum´n´bass akce. V druhém roce už chceme být profesionálnější a otevřít se dalším hudebním žánrům, chceme nový design interiéru i exteriéru, otevřít kuchyň a také se soustředit na provoz v týdnu. Chceme klub zútulnit a nabídnout ho jako vhodný prostor pro konání oslav, rautů, večírků, srazů, ale i přednášek nebo školení.

Co byste poradil někomu, kdo by chtěl také otevřít klub?

Aby ho otevřel jinde. (smích).

Jak oslavíte první narozeniny?

V sobotu pořádáme večírek k oslavě našich narozenin a akce bude v podstatě nevýdělečná. Většinu alkoholu dáme za přátelské ceny a každou hodinu rozlijeme lahev tvrdého na účet podniku mezi hosty.

Budeme si promítat nejlepší okamžiky uplynulého roku, tančit, pít, možná i jíst (smích). Celý večer bude moderovat Napster.

Rádi přivítáme kohokoliv, kdo u nás někdy byl a líbilo se mu, nebo nebyl a nebrání se novému prostředí s přátelskou atmosférou. Kolem druhé ranní započne drum´n´bass afterparty s dji Slimaq a Akki z Karlových Varů. Vstup je pro všechny zdarma.