O tom, že rocková muzika je vášeň, která člověka drží celý život, se přesvědčí příznivci kapely na koncertu k výročí už v úterý 27. října ve Všeborovicích v restauraci Pod mostem.

„Na koncert jsme pozvali řadu lidí, kteří Proměnami za ta dlouhá léta prošli. Pozvali jsme například Mílu Froňka, Onka Hosera, Milana Bača, Petra Longtona Brouska nebo Honzu Haška. Pokud tito lidé dorazí, určitě si zahrají a zazpívají písničky, které v období jejich působení v kapele Proměny hráli,“ konstatoval Miroslav ´Dědek´ Zábranský, klávesista a zpěvák kapely.

Tentokrát to bude vyloženě sólový koncert Proměn, takže se jejich fanoušci dočkají pořádné porce muziky. Proměny vždy uměly hrát vlastní skladby často s texty Josefa Kainara, ale nikdy se nebály s nadhledem odehrát i hity legendárních rockerů jako Deep Purple, Kinks a podobně.

V příštím roce se kapela dožije 40 let a chce přichystat ještě větší oslavu. „Pokud se rocková kapela dožije čtyřiceti let, je to už šarmantní dáma,“ říká Dědek Zábranský. „Chceme proto pro fanoušky a rockové pamětníky připravit také nějaká překvapení k takovému jubileu. Nyní promýšlíme, co by to přesně bylo. Každopádně všechny zveme do Všeborovic, je to v úterý, ale ve středu je svátek a tedy volno, proto to určitě pořádně roztočíme,“ uzavřel pozvánku Míra Zábranský.