Čtyři postupující semifinalisté (Friday, Yellow, Plewel a Tajfun) se před vašimi zraky a sluchy utkají o metu nejvyšší. Každá z kapel odehraje cca třicetiminutový set a porota pak určí vítěze. Účast v porotě přislíbili František Volf (bývalý provozovatel klubu Rotes Berlin), Petr Gardner (hudebník a novinář), Růžena Válková (za Český rozhlas Karlovy Vary), Vladimír Suchan (šéf agentury Vlny) a Ladislav Duchoň (za redakci KVRM).

Vítěz hitparády si odnese soudek piva a dále… bude mít možnost zahrát si na Festivalu bez hvězd 2009, v létě předskočí na nějaké větší akci agentury Vlny a přímo postoupí do soutěže Múza, již pořádá Divadlo Pod lampou v Plzni.

Rozhovor s vítězi si pak budete moci poslechnout na vlnách Českého rozhlasu KV a též přečíst na stránkách KVRM. Mimo to obdrží třídenní volné frekvence v regionálním nahrávacím studiu. O svém favoritovi však budete mít možnost rozhodnout i vy! Svou vstupenkou můžete hlasovat o vítězi divácké soutěže a to přímo během koncertu. Kapela jež obdrží nejvíc hlasů, získá kupón pro nákup v prodejně EGO Music, plus nějaké drobnosti.

A nezapomeneme ani na vás, milí diváci a fanoušci. Tedy… 20.12.2008 od 20:00 v Kinokavárně Alfa! Vstupné 30 Kč. Přijďte v hojném počtu. Budeme se těšit.

Eduard Bartůšek