Už zítra v Lidovém domě ve Staré Roli vystoupí Michal Pavlíček starší společně s Bárou Basikovou. O týden později pak na zimním stadionu v Sokolově zazní naživo song Zadarmo v podání oblíbené kapely Chinaski. Právě tato skladba aspiruje na největší hit české hudební scény letošního roku.

Sólový projekt Michala Pavlíčka přináší instrumentální hudbu z jeho tvorby od Stromboli až po Big Heads. Společně s ním vystoupí bubeník Miloš Meier a kytarista Martin Ivan. Speciálním hostem bude vynikající zpěvačka Bára Basiková. Na návštěvníky koncertu čeká kytarová a pěvecká exhibice na pomezí žánrů vycházející především z rockové hudby.

„Tento společný projekt vznikl vlastně náhodou. Michal Pavlíček dal dohromady trio skvělých muzikantů, se kterými spolupracoval například v BSP, a přizvali Báru Basikovou. První společný koncert si vyzkoušeli v Sazka aréně a zjistili, že je to opravdu dobré. Během koncertu tak skutečně zazní největší hity z éry Stromboli až po Big Heads,“ slibuje nevšední zážitek manažer Michala Pavlíčka Luboš Vila. „Zatím jsme s tímto projektem projeli asi sedmdesát míst, všude bylo vyprodáno a všude naprosto skvělá atmosféra,“ dodal.

Sobotní koncert pak doplní vystoupení česko–německé formace Mule!

Kromě už zmíněných Chinaski jsou do konce roku připravené ještě další hudební lahůdky. „Určitě bude z čeho vybírat,“ slibuje pořadatel Vladimír Suchan. Velkým lákadlem je podle něj například koncert kapely Support Lesbiens. „Na tuto akci je omezený počet vstupenek a opravdu hodně dobře se prodávají. Takže zájemci by neměli dlouho váhat,“ upozorňuje pořadatel.

Sledovat chystané koncerty, změny a novinky je možné na oficiálních stránkách pořadatele na internetové adrese: www.vlny–musicag.cz. Zde jsou také uvedena místa předprodeje.