Stovky fanoušků téměř z celé Evropy se sjely do polského města Wroclaw. Nechyběli zde ani lidé z České republiky a konkrétně i z Karlovarského kraje. Po mnoha letech do Polska totiž přiletěla šestatřicetiletá argentinská zpěvačka, herečka a módní návrhářka Natalia Oreiro. Ta v České republice proslula například rolí služebné Milagros v telenovele Divoký anděl (momentálně vysílá televizní stanice Relax) anebo rolí Kachorry ženy, která byla nespravedlivě obviněna z vraždy. Posledním seriálem, který u nás mohli lidé zhlédnout a kde Natalia ztvárnila hlavní roli, byl seriál Jsi můj život.

V Argentině stále tato herečka natáčí nové a nové filmy a momentálně dotáčí i seriál s názvem Solamente vos (Jedině ty). Do Polska se za ní sjeli lidé nejen z Čech, ale i například z Ruska, Německa, Izraele anebo Slovenska. V den, kdy Natalia do polské země přiletěla, se konala i tisková konference s novináři a několika fanoušky.

Její příznivci rozebírají tento nevšední zážitek.

„Koncert se mi moc líbil," podělila se o své dojmy Kateřina Nývltová z Karlových Varů. „Byl to vážně úžasný zážitek, akorát škoda, že jsem byla docela vzadu a jsem malá, tak jsem sice viděla, ale ne zas tak dobře, jak bych si přála," podotkla s úsměvem Kateřina.

A co ji nejvíce na koncertě zaujalo?

„No asi samotná Naty, je to vážně nádherná, charismatická žena, přesně taková, jakou jsem si ji představovala. A k tomu ty její písničky, prostě lepší, než jsem čekala. Taky se mi líbilo, jak na polské fanoušky promlouvala pěknou polštinou. Jediné, co mě trochu mrzelo, bylo, že jsem neměla možnost si nechat podepsat fotku," dodala Kateřina Nývltová.

Navíc řekla, že příště by se podobného koncertu zúčastnila ještě jednou. Nadšeni živým vystoupením hvězdy latinskoamerického kontinentu byli i další fanoušci. Ti neváhali strávit několik hodin ve vlaku a přijet až do polského města Wroclaw.

„Musím říct, že jsem se trochu bála, jestli mi tenhle výlet do Polska nepokazí krásné vzpomínky," řekla další z českých fanynek, Lucie Kučerová z Prahy. „Už mi není pubertálních šestnáct jako před lety na pražském koncertu. Navíc tehdy byla Natalia Oreiro aktivní zpěvačkou, zatímco v posledních letech se soustředila na svou hereckou kariéru. Na druhou stranu jsem tuhle jedinečnou příležitost k opakování skvělého zážitku nechtěla propást a nakonec toho rozhodně nelituji," vyjádřila se Lucie.

Podle ní Natalia zpívala písně mnohem lépe než kdysi v pražské Lucerně.

„Navíc ze své energie neztratila vůbec nic, pořád umí být bezprostřední ženou, která svým jedinečným charismatem dokáže nabít celou sportovní halu," doplnila česká návštěvnice koncertu.

Celý koncert Natalie Oreiro se odehrál ve městě Wroclaw v hale Orbita a trval 1,5 hodiny. Od začátku do konce lidé tleskali a zpívali si spolu se zpěvačkou devatenáct jejích nejznámějších písní. Natalia si koncert užívala a celý večer se i několikrát převlékla. Na začátku roztančila celé publikum písní z telenovely Divoký anděl Cambio dolor (Vyměním bolest). Přitom byla oblečená jen do odvážného korzetu.

Momentálně se chystá odpočívat a při návštěvě Polska také naznačila, že se chce věnovat novému CD. „Mým problémem je, že se mi líbí mnoho hudebních stylů," řekla Natalia Oreiro. „Ráda bych nazpívala rock anebo i latinskoamerickou hudbu a podobně, ale podle mě by deska měla být v jedné linii a nemělo by se uvnitř mísit příliš mnoho žánrů najednou. Rozhodnu se v příštím roce," dodala zpěvačka.