Pětičlenná kapela I Warned You, hrající melodický deathmetal, pochází z Chodova a Karlových Varů a na svém kontě má již dvě řadové desky. Od května 2015 je na youtube k vidění i první oficiální klip k singlu Limitless z rukou Radima Věžníka a Marca Görtze z Caliban.

I Warned You vznikli v roce 2010 a za sebou mají již desítky koncertů u nás i v zahraničí a v lednu 2016 přibydou další. Na mexické turné vyráží už 13. ledna 2016.

I Warned You dohromady navštíví osm mexických provincií. Trasa turné vede od středu země k severu, kde na ně čekají i tři koncerty přímo na hranicích se Spojenými státy americkými. Dále projedou mexickou část Kalifornského poloostrova a nevynechají ani hlavní město země Mexico City.

Zajímavou akcí pak bude vystoupení, které se koná 17. ledna ve městě Chihuahua. Tady se I Warned You objeví na jednom pódiu s americkými deathmetalovými velikány Cattle Decapitation.

Celá tour pak končí ve městě Queretaro 31. ledna.

Další počínání kapely, její hudbu a informace mohou zájemci nalézt na www.bandzone.cz/iwarnedyou nebo na www.iwarnedyou.bandcamp.com.