Nejlépe se dařilo děvčatům ze Slovanu Karlovy Vary. Senioři měli na programu 4. ročník Memoriálu W. Reichela, který po oba dny víkendu pořádal Baník Most. Klání zařazené do seriálu Grand prix ČR v kat. B přilákalo do města uhlí 52 mužů a 29 žen z 20 klubů z celé republiky, Karlovarsko mezi nimi reprezentovali Nejdečáci Jan Klimaj a Marcela Nesvedová. Ve dvouhrách se jim moc nedařilo a překvapivě vypadli už v 1. kolech, o něco lepší to bylo v mixu, kde ve 2. kole podlehli ústeckému páru Vitverovi s Grimmovou až po třísetové bitvě a obsadili 9.-16. příčku. O krok dál pak došla Nesvedová v deblu, kde s Nikolou Fridrichovou z USK Plzeň došly až do čtvrtfinále a po prohře s ústecko-plzeňským párem Pilařová s Krejčovou obsadily slušné 5.-8. místo.

Badmintonová mládež měla v sobotu namířeno do Dobřan na první turnaj Grand prix ČR věkové skupiny U15. Karlovarsko na něm reprezentovali Kateryna Vatashchuk, Jana Panochová, Romana Vatashchuk a Denisa Antošová ze Slovanu Karlovy Vary a nejdečtí Kateřina Kozáková, Sabina Šinovská, Sára Zahálková, Adam Nesveda, Ondřej Löbel a Tomáš Marek.

Výsledky z Dobřan, mix: 1. Louda (Bílá Hora) s Panochovou, 2. Pistulka (USK Plzeň) s Katkou Vatashchuk, 3. Nesveda s Antošovou, 5.-8. Pohanka (BKV Plzeň) se Šinovskou a na 9.-16. příčce skončili Marek s Kozákovou, Löbel se Zahálkovou a Žambůrek s Romanou Vatashchuk; dvouhra chlapců: 9.-16. Marek, Löbel a Nesveda (Adam podlehl ve 2. kole pozdějšímu vítězi Legátovi z Doubravky 17:21 a 21:23, a uhrál tak na něho vůbec nejlepší výsledek); dvouhra děvčat: 1. Katka Vatashchuk, 3. Panochová, 5.-8. Antošová a Romana Vatashchuk, 9.-12. Kozáková, 13.-16. Šinovská a Zahálková; čtyřhra chlapců: 5.-8. Nesveda s Markem a Löbel s Nedvědem (Doubravka); čtyřhra děvčat: 1. Katka Vatashchuk s Hilákovou (USK Plzeň), 3.-4. Antošová s Panochovou a Romana Vatashchuk s A. Raitmayerovou (Bílá Hora), 5.-8. Zahálková s Kozákovou a Šinovská s R. Raitmayerovou (Bílá Hora).

Zlatým hřebem víkendu byl start Kateryny Vatashchuk na nedělním 1. turnaji Grand prix ČR kategorie U17 v Plzni na Bílé Hoře. Z Karlovaráků tam byla jediná, ale rozhodně ne jen do počtu. Domů si přivezla tři medaile! Zlatou vybojovala ve čtyřhře s Žanetou Černou z Dobřan a stříbrné medaile v singlu a v mixu s Radkem Pistulkou z USK Plzeň.