Během večerního programu vyprodanou halu na Slovanech očekávalo burácení diváků při mnoha superfightech a zejména ve třech zápasech o pás evropské ligy muay thai,  kde vítěz současně bojoval o účast  ve velkém finále evropské ligy, které proběhne v letošním roce v Turecku.

„Vrcholem večera byl souboj krále králů, jinými slovy dvou vítězů předešlých pyramid K1 Souboje Titánů, mezi dvojnásobným vítězem této soutěže a mistrem Evropy, sympatickým Rakušanem Davidem Keclíkem, a  thaiboxerským matadorem a světovou ikonou, reprezentantem Hanuman gym Praha Jirkou Žákem, který je čtyřnásobný mistr světa v thaiboxu," vysvětloval trenér Bohuslav Chudáček.

Oba borci byli opravdovou ozdobou celého galavečera a zejména chomutovský rodák předvedl divákům nezapomenutelnou rytířskou jízdu, když velmi dobře připravenému borci Davidu Keclíkovi připravil v plzeňské aréně opravdové peklo.„Jirka od samého počátku svého soupeře předcházel přesnějšími a tvrdšími technikami a zejména díky četnosti naskočených kolen a highkicků Keclíka doslova rozebral na hadry," popisoval dění Chudáček. Ve třetím kole Žák vystupňoval svůj tlak  natolik, že muselo následovat počítání, kde po tvrdém a přesném highkicku Keclíkův coach vhodil do ringu ručník a bylo rozhodnuto.

„Jirka tak zaslouženě sklidil ovace a potvrdil  tak svou famózní formu českého top fightera světového formátu," chválil výkon Žáka trenér.

Ale zpět ke karlovarskému klubu, který reprezentoval v Plzni ve váze do 86 kg  Martin Koucký, jenž se na tuto soutěž cílevědomě připravoval.

„Bohužel se nedokázal v zápase proti  domácímu borci  výrazněji prosadit a své přednosti, tvrdost v úderech začal diktovat bohužel až téměř před koncem zápasu. Po celou dobu nedokázal Martin najít na svého o poznání vyššího soupeře výraznější zbraň a prohrál na body," smutnil Chudáček a hned pokračoval: „Martin zápas prohrál zejména kvůli špatnému načasování a rozvržení sil v zápase. Bohužel zjistil až ke konci fightu, že sílu a energii by ještě měl na rozdávání, dokonce dokázal přečíst částečně i soupeře, když před zazněním závěrečného gongu zasadil svému soupeři přesný highkick. Iniciativa a zvýšený tlak ze strany Martina přišly bohužel ale pozdě. Nezbývá konstatovat nic jiného než fakt, že i prohra je zkušenost, ze které je možné těžit. Na základě analyzování vlastních chyb můžeme nyní stanovit lepší program pro přípravu do dalších fightů na nadcházející soutěže."