Finálový turnaj Českého poháru se tentokrát uskuteční v Liberci. V pátek jsou na programu čtvrtfinálové boje. Jako první nastoupí na palubovku celky Brna a Ostravy, které rozehrají svůj duel od 10 hodin.

Hodinu po poledni si to rozdají České Budějovice a Benátky nad Jizerou. V 16 hodin se Karlovarsku postaví Zlín a program prvního hracího dne zakončí od 19:00 domácí Dukla Liberec s příbramskými kocoury. „Nedovolím si tipovat, kdo postoupí do sobotního semifinále. Za nás můžu říci, že bychom to chtěli být my," říká kouč Petr Brom.

V sobotu jsou na programu dvě semifinále. První začne v 15 hodin, druhé pak v 18:00. „Zlín nemá špatný tým. Už jsme s nimi hráli v letošní sezoně dvakrát a jednou prohráli. Takže poznatky, které z těchto utkání máme, jistě budeme praktikovat v dnešním zápase," přidává Brom.

Neděle pak přinese finálový boj. Od 20 hodin před kamerami České televize se bude hrát nejen o pohárový vavřín, ale také o vstupenku do evropských soutěží. „Pokud by byla ta možnost, tak bychom chtěli pohárové soutěže opět hrát. Vše ale záleží na finančních možnostech klubu. Jak už jsme říkali před letošní sezonou, volejbalová Evropa není fotbalová Evropa. Jinými slovy klub si svoji účast hradí ze svého," dodává Petr Brom.