Tu si zpestřili florbalisté FB Hurrican Karlovy Vary přípravným duelem se superligovým účastníkem Black Angels. A příprava to byla zdařilá, varský výběr dosáhl na cennou výhru 7:6, když se o branky lázeňského výběru podělili dvougóloví střelci Michal Strachota, Daniel Nicklas a Miroslav Šnajdr a jednogólový Ondřej Vašíček. I přes výhru nebylo vše podle představ Karlovaráků. „Během utkání jsme prohrávali už 1:4, přesto dokázali otočit vývoj v náš prospěch,“ chválil si obrat karlovarský trenér Petr Pánek. Oba týmy navíc využily utkání k prostřídání mladších hráčů. „Black Angels stejně jako my prostřídal během utkání sestavu a dal stejně jako my prostor mladším hráčům,“ kvitoval Pánek. V dresu Karlových Varů se objevil po zranění brankář Daniel Váradi a premiéru si pak vystřihl mladíček Jiří Šťovíček.

„Za nás super premiéra pro dorostence Jiřího Šťovíčka a návrat Dana Váradiho po zranění. Samotný zápas měl přátelské tempo a hlavní cíl byl dát prostor širšímu kádru,“ připomněl hlavní důvody duelu karlovarský kouč.

VK ČEZ Karlovarsko má před sebou náročný rok 2020. Od vystoupení v Českém poháru přes extraligu a blížící se play-off až po osmifinále Challenge Cupu. Fanoušci se mají na opravdu co těšit.
Karlovarsko půjde do nového roku s ambicemi, chce uspět v extralize

„Bylo důležité zůstat i přes svátky na hokejkách s kvalitním soupeřem, jelikož po Novém roce nás čekají soupeři z první poloviny tabulky,“ poukázal na náročnou druhou polovinu základní části závěrem Pánek.

Devatenácté vystoupení hurricanů v základní části prvoligové soutěže bude k vidění již tuto sobotu, tedy 4. ledna, kdy se karlovarský výběr představí na palubovce předposledního celku 1.ligy Rožnova pod Radhoštěm, kde bude vhozeno úvodní buly v 18 hodin. Poté čekají Varáky ještě dvě utkání na palubovce soupeře a doma se představí 24. ledna v souboji s Chomutovem.