Karlovaráci jsou po uplynulém kole, ve kterém jasně porazili svého soupeře, v dobrém rozpoložení a těší se na svého soupeře z hlavního města. Ale pozor. Sparta B bude ovšem úplně jiný soupeř. Důvod? Je to rezerva extraligového týmu, který navíc v letošním roce ještě neokusil hořkost prohry.

„Od zápasu lze očekávat vysoké tempo a tvrdou hru, nic jiného na našeho soupeře nemůže mít účinek,“ podotkl k taktice, kterou se budou Varáci v tomto těžkém souboji prezentovat, trenér RC Antonín Slavík.

I on ví, že tentokrát to bude opravdu o něčem jiném. „Do zápasu vstupujeme sice jako outsideři, ale to nám nezabrání dát do něj maximum a získat tak další body do tabulky,“ přeje si další bodový zisk kouč.

Vítězná sestava se nemění? Ale kdeže, ta varská dozná jistých změn. „Do zápasu nastoupíme oproti minulému zápasu v lehce pozměněné sestavě, a to hlavně kvůli pracovní vytíženosti některých hráčů, ale nepředpokládáme, že by to mělo mít vliv na úroveň naší hry,“ vysvětluje Slavík.

Varský výběr bude tradičně spoléhat na hlasivky svých fanoušků, kteří by mohli napomoci RC k dalším druholigovým bodům.

„Naší tradiční oporou jsou i diváci, kteří nás ženou kupředu, a tak doufáme, že si opět najdou cestu k nám na hřiště v Tuhnicích pod lesem,“ láká širokou veřejnost na stadion v tuhnickém lese karlovarský lodivod.