VK ČEZ Karlovarsko – Black Volley Beskydy 3:0 (25:16, 25:21, 25:15). Rozhodčí: Činátl, Rychlík. Diváci: 520.
Karlovarsko: Wilson, Indra, Wiese, Zajíček, Keemink, Vašina, libero Pfeffer (stř. Ihnát, Kočka, Římal, Fišer).
Beskydy: Mečiar, McLain, Prokůpek, Koloušek, Muroň, Provazník, libero Jelen (stř. Mišek, Kristian).

„Pro nás těžké utkání po smutku ze středy,“ přiznával po utkání karlovarský trenér Jiří Novák. „Těžké utkání na koncentraci, ale zvládli jsme to,“ doplnil trenéra Varů kapitán lázeňského celku Daniel Pfeffer.

První sada přinesla v hale míčových sportů vyrovnaný začátek setu. Postupně však Karlovarsko odskočilo soupeři na 11:7 a následně na 13:9. Karlovarsko trpělivou hrou navyšovalo své vedenía první set nakonec vyhrálo v poměru 25:16.

Ve druhém setu navázaly Vary na koncovku prvního a vytvořily si čtyřbodový náskok 7:3, který si udržely až do stavu 16:12.

Beskydy však nesložily zbraně a dokázaly z náskoku Varů umazat na rozdíl tří bodů 23:20. Závěr setu však patřil opět domácím, kteří slavili druhý bod po výhře 25:21.

Fotbalový průzkum Deníku
Mimořádná fotbalová anketa Deníku: Kolik fanoušků má plzeňská Viktorie?

I ve třetím setu museli hosté od začátku dotahovat, když Karlovarsko bylo vždy o krok napřed. Zlomový moment třetí sady přišel za stavu 14:13, kdy tým z lázní uhrál několik bodů v řadě a vytvořil si pětibodový náskok 19:14. I závěr setu patřil Karlovarsku, které nakonec slavilo výhru 25:15.

„Museli jsme podat takový výkon, kdy jsme ofenzivní stránku upozadili a tlačili jsme se do obrany, která nám docela fungovala,“ přidával hodnocení Novák a pokračoval: „Zvládli jsme vítězství za tři body a kluky čeká zasloužený odpočinek.“

Karlovarsko se drží po osmém kole extraligy na druhém místě, když má na kontě osmnáct bodů, stejně jako vedoucí České Budějovice, které však mají ještě zápas k dobru. Třetí jsou pak s jednobodovou ztrátou na čelo tabulky Lvi Praha.