Zájem o volejbalový kemp je enormní, a tak se Karlovarsko rozhodlo k prvnímu turnusu, který se uskuteční 2. až 6. srpna a je plně obsazený, přidat i druhý turnus, který bude však na programu dříve než oficiálně plánovaný první, a to od 19. do 23. července.

Karlovarsko v pátém utkání finálové série porazilo v Karlových varech českobudějovický Jihostroj 3:1 na sety, a tím tak dosáhlo na mistrovský titul.
OBRAZEM: Mistřiiiiiiii. Karlovarsko ovládlo extraligu, podruhé ve své historii

Zájemci se na něj mohou přihlásit pouze on-line na klubových stránkách www.vk-karlovarsko.cz, nebo u Víta Maška na mailové drese masek@vk-karlovarsko.cz či telefonním čísle: 737 600 876. Během kempu, který se uskuteční ve sportovním areálu v Tuhnicích, je nachystán pro děti bohatý program pod dohledem zkušených trenérů.

Karlovarsko si užívá druhý extraligový titul, který si okořenilo výjezdem legendární amerikou.
PODÍVEJTE SE: Novopečení mistři UNIQA extraligy z Varů si užili jízdu amerikou

Ještě předtím však Karlovarsko premiérově nachystalo pro děti beachvolejbalové víkendy. „Po vynucené přestávce chceme rozhýbat mládež, a tím jí nabídnout možnosti, jak se vrátit ke sportu,“ vysvětluje kroky volejbalového klubu Ondřej Hudeček, manažer Karlovarska.

Mistři UNIQA extraligy ve volejbale mužů.  Volejbalisté Karlovarska dali svému prezidentovi Jakubu Novotnému předčasný dárek k jeho 42. narozeninám, který mu zabalili do zlatého balení, když po výhře v pátém utkání nad Českými Budějovicemi 3:1 na sety pak
Mistři extraligy. Vítězství je to krásné, říká Novák, kouč dvojnásobných mistrů

První turnus beachvolejbalového víkendu se uskuteční od 11. do 13. června, druhý pak od 25. do 27. června. Zájemci se opět mohou přihlásit on-line na klubových stránkách Karlovarska nebo kontaktovat manažera klubu Ondřeje Hudečka na mailové adrese hudecek@vk-karlovarsko.cz nebo tel. čísle: 606 752 845.

Karlovarsko opět vyplní volejbalovou přestávku oblíbeným a vyhledávaným volejbalovým kempem pro děti od 5 do 14 let, když pro zájemce nově budou k dispozici dva turnusy. Premiérově pak Karlovarsko nachystalo pro děti dva beachvolejbalové víkendy.Karlovarsko opět vyplní volejbalovou přestávku oblíbeným a vyhledávaným volejbalovým kempem pro děti od 5 do 14 let, když pro zájemce nově budou k dispozici dva turnusy. Premiérově pak Karlovarsko nachystalo pro děti dva beachvolejbalové víkendy.Zdroj: VK ČEZ Karlovarsko